---> *Hαуαт Keηdiηe Gelмeηi Bekleмez..~ Dimi :R
'Gülümse :D Prenses 28 Şub 2012 #442 ---> *Hαуαт Keηdiηe Gelмeηi Bekleмez..~ içimden sadece ağlamak geliyor.. umarım her şey güzel olur...
---> *Hαуαт Keηdiηe Gelмeηi Bekleмez..~ içimden sadece ağlamak geliyor.. umarım her şey güzel olur...
BlackCoridors Kayıtlı Üye 16 Mar 2012 #444 ---> *Hαуαт Keηdiηe Gelмeηi Bekleмez..~ iyi akşamlar.........
BlackCoridors Kayıtlı Üye 18 Mar 2012 #446 ---> *Hαуαт Keηdiηe Gelмeηi Bekleмez..~ nası gidio bakalım
BlackCoridors Kayıtlı Üye 18 Mar 2012 #448 ---> *Hαуαт Keηdiηe Gelмeηi Bekleмez..~ eh işte kabak tadında bir hayat napalım gececisin yine
'Gülümse :D Prenses 18 Mar 2012 #449 ---> *Hαуαт Keηdiηe Gelмeηi Bekleмez..~ derbi yüzünden kızlar bizde o yüzden ayaktayım sen geceye devam hala
---> *Hαуαт Keηdiηe Gelмeηi Bekleмez..~ derbi yüzünden kızlar bizde o yüzden ayaktayım sen geceye devam hala
BlackCoridors Kayıtlı Üye 18 Mar 2012 #450 ---> *Hαуαт Keηdiηe Gelмeηi Bekleмez..~ derdim bitmioki gece bitsin nese çıkmam gerek k.i.b iyi geceler
---> *Hαуαт Keηdiηe Gelмeηi Bekleмez..~ derdim bitmioki gece bitsin nese çıkmam gerek k.i.b iyi geceler
'Gülümse :D Prenses 22 Mar 2012 #453 ---> *Hαуαт Keηdiηe Gelмeηi Bekleмez..~ bırakma ya beni. tut şyle sıkıca ve gitme. eskisi gibi. hani ilk buluşmamızda sarılmııştık ya hiç kopmıycak gibi yine öyle sarıl bana. birgül S.
---> *Hαуαт Keηdiηe Gelмeηi Bekleмez..~ bırakma ya beni. tut şyle sıkıca ve gitme. eskisi gibi. hani ilk buluşmamızda sarılmııştık ya hiç kopmıycak gibi yine öyle sarıl bana. birgül S.
ParadokS Kayıtlı Üye 31 Mar 2012 #456 ---> *Hαуαт Keηdiηe Gelмeηi Bekleмez..~ Keşke t değilde teşekkür etseydin. Neyse tekrar başarılar.
'Gülümse :D Prenses 31 Mar 2012 #457 ---> *Hαуαт Keηdiηe Gelмeηi Bekleмez..~ sadece t harfini koysam tamam kabul ederim bu söylediğini ama değil. sağ ol
---> *Hαуαт Keηdiηe Gelмeηi Bekleмez..~ sadece t harfini koysam tamam kabul ederim bu söylediğini ama değil. sağ ol
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 31 Mar 2012 #458 ---> *Hαуαт Keηdiηe Gelмeηi Bekleмez..~ Yazım KuraLLarına Özen GöstereLim . :R
'Gülümse :D Prenses 31 Mar 2012 #459 ---> *Hαуαт Keηdiηe Gelмeηi Bekleмez..~ Dinime küfür eden Müslüman olsa (alınma sakın )
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 31 Mar 2012 #460 ---> *Hαуαт Keηdiηe Gelмeηi Bekleмez..~ aLınma Sakın DeğiL Direk Bana Hitaben Yazdın xD Benim KeLimeLerimde İmLa Hatası Yok KısaLtmada KuLLanmam Tarzım Bu Büyük
---> *Hαуαт Keηdiηe Gelмeηi Bekleмez..~ aLınma Sakın DeğiL Direk Bana Hitaben Yazdın xD Benim KeLimeLerimde İmLa Hatası Yok KısaLtmada KuLLanmam Tarzım Bu Büyük