Duygusuz limanın mülteci halleri....

---> ''HAYAT sen degilsin''

...sizi yaramazlar sizi kopun bakalim.kapidan iceriye adimimizi attik, sonracigima yalnislikla,yalniz zamanda yalnis yerde mesaj yazdik,yoh yoh uzmeyin caninizi ben kimsenin gunlugunu calmam sadece okurum,ilham alacagim bir kisim olursa belki hikayeye ceviririm.
..bu gunlerde benim pc nane molla duzelip yola gelsin ondan sonra bende gunlugumu acacagim,her gun merakla sir altan neler yazacak diye bekliyeceksiniz

şimdi niye kişisellştirdin olayı :D
ama kabul et komiktii :D

hiç tanımadığın birinin günlüğünde günlük yazıyorsunn :D

...sizi yaramazlar sizi kopun bakalim.kapidan iceriye adimimizi attik, sonracigima yalnislikla,yalniz zamanda yalnis yerde mesaj yazdik,yoh yoh uzmeyin caninizi ben kimsenin gunlugunu calmam sadece okurum,ilham alacagim bir kisim olursa belki hikayeye ceviririm.
..bu gunlerde benim pc nane molla duzelip yola gelsin ondan sonra bende gunlugumu acacagim,her gun merakla sir altan neler yazacak diye bekliyeceksiniz

Sair abi Kirdiysak af ola Günlügü calmak derken ciddi degildim saten sadece komik geldi kusura bakma Sen ac Günlügünü Merakla okuruz siirlerini ...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri