duyguMuhtar

---> duyguMuhtar

hayırlı olsun sayfan bende kubilay tanıştığıma memnun oldum.

---> duyguMuhtar

Sayfan hayırlı olsun duygu seni taanıdıgıma memnun oldum bende hat sanatı ve ebru hayranıyım...hatta ebru kursuna gitmeyi düşünüyorum

teşekkür ederim bende m.oldum :)
tavsiye ederim fakat kendini tam olarak ona vericeğine
inandığın zaman başla
cunku hat cok nazlı bi sanat ıkı gun ara ver küser sana :)

---> duyguMuhtar

[MENTION=156647]duyguMuhtar[/MENTION] rica ederim ilgi alanların hoş ve dinle uğraşmanda yürek sevindiriyor.

---> duyguMuhtar

[MENTION=156647]duyguMuhtar[/MENTION] açar açar

bak bugün öğlen namazda hoca bır vaaz verdi dediki : bazı insanlar doymazlar paraya allah dıyorki kim dünyada kuranı sahiplenmez ve önem vermezse ona ekonomık bulanım vereceğim.

fakir zaten fakır ona bırsey yok ama zengınde doymuyor değilmi ?

ve bu ınsanlar kör kalkıcak ahrette ama olacaklar.

davan ve davamız o kadar guzelki korktumuzdan değil sevdiğimizden allah yolunu acık etsın unutma ki sen uğraşıpta bır sonuç alamasan bıle sırf uğraştından dolayı sevecekler seni ve sen gibileri.

allah utandırmasın yolundanda ayırmasın hocam :)

---> duyguMuhtar

[MENTION=156647]duyguMuhtar[/MENTION] açar açar

bak bugün öğlen namazda hoca bır vaaz verdi dediki : bazı insanlar doymazlar paraya allah dıyorki kim dünyada kuranı sahiplenmez ve önem vermezse ona ekonomık bulanım vereceğim.

fakir zaten fakır ona bırsey yok ama zengınde doymuyor değilmi ?

ve bu ınsanlar kör kalkıcak ahrette ama olacaklar.

davan ve davamız o kadar guzelki korktumuzdan değil sevdiğimizden allah yolunu acık etsın unutma ki sen uğraşıpta bır sonuç alamasan bıle sırf uğraştından dolayı sevecekler seni ve sen gibileri.

allah utandırmasın yolundanda ayırmasın hocam :)

Allah razı olsun insaşşah dualarınızla dualarımla bu işin üstesinden gelicez :)
Allah yüzüstü bırakmaz bizi yeterki biz yolundan ayrılmayalım :)

---> duyguMuhtar

[MENTION=156647]duyguMuhtar[/MENTION] kesinlikle. neyse ben çıkayım yatayım mutlu kal

allaha emanet olasın dikkat et kendine hocam.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri