çevremdekiler unuttum sanıyor ama unutulmuyor çok denedim ama yok bitmiyor içinde geçen güne inat daha çok bağlanıyorsun hayata ...Her ne kadar bunca göz yaşına değmediği düşünülsede, yinede gönül bu .. Çabuk soğuramaz acısını. İsterdim ki gönlünde aşk tanesi saklayan her insan, sakladığı aşk kadar mutlu olsun .. Ama olmuyor işte, birileri kendi mutluluğu için başka birinin mutluluğunu hiçe sayıyor. İnanırım ki bir insanın duygularını inciten insanlar bunu misliyle öder .
Sana "boş ver, unut gitsin veya göz yaşlarına hiç değmez" gibi gereksiz tavsiyelerde bulunmayacağım. Sadece umarım kendi başına veya bir başkasının yardımıyla içinde bulunduğun acının üstesinden gelmeyi başarırsın. Herşeye rağmen hayat devam eder. Mutsuzluk hiç bir zaman insanların üzerinde aklıcı olamaz ..
Nasıl her şeye rağmen mutlu olsun diyebiliyosun :S Böyle diyenlere hep şaşkın şaşkın bakmışımdır çünkü ben bana acı çektirene hiçbir şekilde iyi dilekte bulunamam aksine beddua ederim durmadan. Böyle yap demiyorum ama bu kadar da iyi olmayın şu erkeklere ezdirmeyin kendinizi. Umarım bu acıyı en kısa zamanda atarsın kalbinden
onu o kadar çok sevmiştim şimdi düğün haberiyle yıkıldım dün akşam davetiyemi yollarım dedi mutlu olur umarım o yüzdende konuşmamış ailemle hata etmişim ona güvenmekle sevmekle birde dalga geçer gibi davetiyemi yollarım demesi yok mu o bitirdi beni işte unutmaya çalışıyorum başkasıyla avutuyorum kendimi bakışları aynı o sesi aynı o gülüşü konuşması herşeyi sanki o onu hatırlatıyor bana itiriraf ediyorum onu gerçekten sevmiştim
Senin gözlerinde " O " nu görüyorum misali ..
Açıkçası çok sevdiğin birinin evlenmesi bir insanı " Hayal Kırıklıklarının Başkenti " ne gönderiyor . Tüm umutların bir anda sönüveriyor . Zor bir durum . Bu zorluktan kurtulmak ise imkansız değil .
Biz insanlar , hatalarımızın çoğunluğunu bu ve bu benzeri olayların sonrasında yapar , kendimizi avutmak için her gün başka kollarda sabahlarız . Bu da kendimizi " Aldatmak " tan başka bir şey değildir . Ve ileride " Pişmanlıklarımızın " başkenti olur . Hep o günlere dönmek isteriz.
Genelde insanlar ; Ayrılıklar sonrasında " Hakaretler , Küfürler " ederler . Bir zamanlar sevdiği insana bunları nasıl yakıştırırlar anlamam . Seninde bu hataya düşmemeni temenni ederim.
Allah kolaylık versin . Üstesinden gelebilirsin . Hayatın sonu muhakkak ki değil ama " Zor " .
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.