duydum ki düğünü varmış

---> duydum ki düğünü varmış

öyle yapıyorum bebeğim zaten artık takmıyorum umrumda bile değil ne hali varsa görsün

...hayat hikayelere gider derlermis,birbilerini seven insanlarin bir omur boyu mesut ve mutlu olacaklarina dair hic garanti yoktur 2+2 nin dort ettigi gibi.Genc olan insanlarin onlerinde kos koca bir omur vardir ne zaman neler getirecegi bilinmez,Bu gun o beni birakti diye dusunup uzulup kahrolurken,kader denen sey karsina oyle bir insan cikarki,eski goz agrin icin ah be bosu bosuna uzuldum dersin

evet çok doğru onun için döktüğüm gözyaşları gecenin bi yarısı hıçkıra hıçkıra uyanmak çok zor birini severken herşey bir rüya gibiydi ve o rüyadan ben çoktan uyandım benden bu kadar artıkdeğmez onun için

Her ne kadar bunca göz yaşına değmediği düşünülsede, yinede gönül bu .. Çabuk soğuramaz acısını. İsterdim ki gönlünde aşk tanesi saklayan her insan, sakladığı aşk kadar mutlu olsun .. Ama olmuyor işte, birileri kendi mutluluğu için başka birinin mutluluğunu hiçe sayıyor. İnanırım ki bir insanın duygularını inciten insanlar bunu misliyle öder .

Sana "boş ver, unut gitsin veya göz yaşlarına hiç değmez" gibi gereksiz tavsiyelerde bulunmayacağım. Sadece umarım kendi başına veya bir başkasının yardımıyla içinde bulunduğun acının üstesinden gelmeyi başarırsın. Herşeye rağmen hayat devam eder. Mutsuzluk hiç bir zaman insanların üzerinde aklıcı olamaz ..

Nasıl her şeye rağmen mutlu olsun diyebiliyosun :S Böyle diyenlere hep şaşkın şaşkın bakmışımdır çünkü ben bana acı çektirene hiçbir şekilde iyi dilekte bulunamam aksine beddua ederim durmadan. Böyle yap demiyorum ama bu kadar da iyi olmayın şu erkeklere ezdirmeyin kendinizi. Umarım bu acıyı en kısa zamanda atarsın kalbinden

Her ne kadar bunca göz yaşına değmediği düşünülsede, yinede gönül bu .. Çabuk soğuramaz acısını. İsterdim ki gönlünde aşk tanesi saklayan her insan, sakladığı aşk kadar mutlu olsun .. Ama olmuyor işte, birileri kendi mutluluğu için başka birinin mutluluğunu hiçe sayıyor. İnanırım ki bir insanın duygularını inciten insanlar bunu misliyle öder .

Sana "boş ver, unut gitsin veya göz yaşlarına hiç değmez" gibi gereksiz tavsiyelerde bulunmayacağım. Sadece umarım kendi başına veya bir başkasının yardımıyla içinde bulunduğun acının üstesinden gelmeyi başarırsın. Herşeye rağmen hayat devam eder. Mutsuzluk hiç bir zaman insanların üzerinde aklıcı olamaz ..
çevremdekiler unuttum sanıyor ama unutulmuyor çok denedim ama yok bitmiyor içinde geçen güne inat daha çok bağlanıyorsun hayata ...
Nasıl her şeye rağmen mutlu olsun diyebiliyosun :S Böyle diyenlere hep şaşkın şaşkın bakmışımdır çünkü ben bana acı çektirene hiçbir şekilde iyi dilekte bulunamam aksine beddua ederim durmadan. Böyle yap demiyorum ama bu kadar da iyi olmayın şu erkeklere ezdirmeyin kendinizi. Umarım bu acıyı en kısa zamanda atarsın kalbinden

canım ben ona en büyük bedduamı ettim o varya bir gün benim ölüm haberimle uyanacak sakın yanlış anlaşılmasın intiharı falan kasdetmiyorum öyle bişey olmayacak artık ha o bana yalan söyledi evleniyorum diye bakalım ben bu evden beyaz gelinlikler içinde çıkarken ne yapacak. laf işte hala seviyomusda ediyomusta hiç bişey yapamamısta artık boş bunlar inanmıyorum artık

onu o kadar çok sevmiştim şimdi düğün haberiyle yıkıldım dün akşam davetiyemi yollarım dedi :( mutlu olur umarım o yüzdende konuşmamış ailemle hata etmişim ona güvenmekle sevmekle birde dalga geçer gibi davetiyemi yollarım demesi yok mu o bitirdi beni işte unutmaya çalışıyorum başkasıyla avutuyorum kendimi bakışları aynı o sesi aynı o gülüşü konuşması herşeyi sanki o onu hatırlatıyor bana itiriraf ediyorum onu gerçekten sevmiştim :(

Senin gözlerinde " O " nu görüyorum misali ..

Açıkçası çok sevdiğin birinin evlenmesi bir insanı " Hayal Kırıklıklarının Başkenti " ne gönderiyor . Tüm umutların bir anda sönüveriyor . Zor bir durum . Bu zorluktan kurtulmak ise imkansız değil .

Biz insanlar , hatalarımızın çoğunluğunu bu ve bu benzeri olayların sonrasında yapar , kendimizi avutmak için her gün başka kollarda sabahlarız . Bu da kendimizi " Aldatmak " tan başka bir şey değildir . Ve ileride " Pişmanlıklarımızın " başkenti olur . Hep o günlere dönmek isteriz.

Genelde insanlar ; Ayrılıklar sonrasında " Hakaretler , Küfürler " ederler . Bir zamanlar sevdiği insana bunları nasıl yakıştırırlar anlamam . Seninde bu hataya düşmemeni temenni ederim.

Allah kolaylık versin . Üstesinden gelebilirsin . Hayatın sonu muhakkak ki değil ama " Zor " .

Senin gözlerinde " O " nu görüyorum misali ..

Açıkçası çok sevdiğin birinin evlenmesi bir insanı " Hayal Kırıklıklarının Başkenti " ne gönderiyor . Tüm umutların bir anda sönüveriyor . Zor bir durum . Bu zorluktan kurtulmak ise imkansız değil .

Biz insanlar , hatalarımızın çoğunluğunu bu ve bu benzeri olayların sonrasında yapar , kendimizi avutmak için her gün başka kollarda sabahlarız . Bu da kendimizi " Aldatmak " tan başka bir şey değildir . Ve ileride " Pişmanlıklarımızın " başkenti olur . Hep o günlere dönmek isteriz.

Genelde insanlar ; Ayrılıklar sonrasında " Hakaretler , Küfürler " ederler . Bir zamanlar sevdiği insana bunları nasıl yakıştırırlar anlamam . Seninde bu hataya düşmemeni temenni ederim.

Allah kolaylık versin . Üstesinden gelebilirsin . Hayatın sonu muhakkak ki değil ama " Zor " .

hemde çok zor
derdi veren allah dermanınıda verir sevince gerçekten zor oluyor

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri