duydum ki düğünü varmış

beyazgul_57

Bayan Üye
onu o kadar çok sevmiştim şimdi düğün haberiyle yıkıldım dün akşam davetiyemi yollarım dedi :( mutlu olur umarım o yüzdende konuşmamış ailemle hata etmişim ona güvenmekle sevmekle birde dalga geçer gibi davetiyemi yollarım demesi yok mu o bitirdi beni işte unutmaya çalışıyorum başkasıyla avutuyorum kendimi bakışları aynı o sesi aynı o gülüşü konuşması herşeyi sanki o onu hatırlatıyor bana itiriraf ediyorum onu gerçekten sevmiştim :(

---> duydum ki düğünü varmış

Hayat böyle işte .. yanlış seçimler insana bedelini böyle ödetiyor. Umarım bir gün sende bu acıları üzerinden atacak mutluluğa kavuşursun..

canim ne diyecegimi bilemiyorum ama senin ondan umidini kesmen icin gerekli olan birseydi, yoksa sen normal hayatina devam edemeyecektin, evlenecegi iyi oldu, artik kendi yolunu cizersin ve defalarca aldatilmazsin onun tarafindan.
yureksizmis. birak yureksizliginin cezasini ceksin belki oda sevmyor evlenecegi kisiyi ve bu onun icin zaten en buyuk ceza olacak.

canim ne diyecegimi bilemiyorum ama senin ondan umidini kesmen icin gerekli olan birseydi, yoksa sen normal hayatina devam edemeyecektin, evlenecegi iyi oldu, artik kendi yolunu cizersin ve defalarca aldatilmazsin onun tarafindan.
yureksizmis. birak yureksizliginin cezasini ceksin belki oda sevmyor evlenecegi kisiyi ve bu onun icin zaten en buyuk ceza olacak.

acaba evleneceği kişi benim kadar severmi onu o üzülmesin yeter benimm için canım ben ümidi kestim zaten çoktan o mutlu olsun yeter

bende yıllarca aynı duyguları yaşamış biriydim çok çabuk atlattım ve aklımdan çıkardım yapacak bir şey yok, artık ileriye doğru bakmak lazım, seni sevecek, sayacak daha iyi birileri çıkacaktır karşına o zaman daha mutlu olacaksın

umarım :( yanlış seçimler bana ödetiyor hep yanlış seçimler yapıyorumm

Üzülmeyin, insan oğlu yanlış yaparak doğruyu öğrenir. En azından ona olan aşkınız dahada büyümeden onu gerçekten tanımayı başarabilmişsiniz. Her işte bir hayır vardır ya hani, işte bu söz çok doğru bana göre. Bellkide daha ideal biri için bekletiyor sizi kader ..

Üzülmeyin, insan oğlu yanlış yaparak doğruyu öğrenir. En azından ona olan aşkınız dahada büyümeden onu gerçekten tanımayı başarabilmişsiniz. Her işte bir hayır vardır ya hani, işte bu söz çok doğru bana göre. Bellkide daha ideal biri için bekletiyor sizi kader ..

umarum öyledir umarım :( onun sayesindeinsanların ne olduğunu öğrendim kimyanımda kim yanımda değil onu biliyorum artık

bir taraf ciddiymis,diger taraf ise gununu gun etmeye calisan birisi,ne derler zararin neresinden donulurse kardir diye.
.kendini sansli hissetmen gerek

bir taraf ciddiymis,diger taraf ise gununu gun etmeye calisan birisi,ne derler zararin neresinden donulurse kardir diye.
.kendini sansli hissetmen gerek

evet şanslıyım çünkü o yok artık başkasının başkasına karım diyecek başkasını sevecek onunla uyuyup onunla uyanacak evet çok şanslıyım :(

Çok üzüldüm ama sana değer vermeyen biri hiç üzülme. İleride bunun için pişman bile olursun karşına öyle biri çıkar ki bugün üzüldüğüne yarın gülersin...

öyle canım toplarım ben nelerin üztesinden geldim bununda gelirim inş üzülmeye değmez

Boşuna -nikahına beni çağır sevgilim- dememiş Ümit Besen ağabeyimiz :)

sende onunla alay et :)
misilleme yapar gibi düğününe devat ediyorsa git bi 20lik tak yeni eşine :)

ben o düğüne gidersen orayı dağıtırım mahfederim herşeyi sözleniyorum dedim onunda canı yanacak benim nasıl yandıya onunda yanacak

ya evlemiyormuş bana yalan söylemiş ama umrumda değil artık evlensede evlenmesede bu iş olmaz artık imkansız :(

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri