yanlis duymussun d. g sen 4 yil birisini cok sevmissin
İnci 1907 Prenses 25 Eki 2008 #742 hyrr 6 yıl daha yeni yeni atlattım duyduğuma göre sen çok inatçıymışsın
Terk-i diyar Bayan Üye 25 Eki 2008 #755 duydumaa qöreee sen dusler forumunn tüm kızınaaa çıkma tklifi etmissin:d
FıRaT1 Kayıtlı Üye 25 Eki 2008 #756 doğru bildin ama ben esramı çok seviom Duyduğuma göre beni dövcekmişsin
Terk-i diyar Bayan Üye 25 Eki 2008 #757 ay evett nerden bldin bak doğru cvp duyduma qöre çok alıngan bir insanmıssın
FıRaT1 Kayıtlı Üye 25 Eki 2008 #758 yokbee alıngan hiç değilim genellikle şakasına alınganmış gibi yaparım D.g sen çok çirkinmişsin
Terk-i diyar Bayan Üye 25 Eki 2008 #759 FıRaT' Alıntı: yokbee alıngan hiç değilim genellikle şakasına alınganmış gibi yaparım D.g sen çok çirkinmişsin Genişletmek için tıkla ... doğru bilmşsnn zaten avatardakiii bnn değilim beni görsenn ciddnn korkudann ölürsünhahahahahahahahaha o derece çirkinim duyduma qöre sen de pek havalıymıssın :181:
FıRaT' Alıntı: yokbee alıngan hiç değilim genellikle şakasına alınganmış gibi yaparım D.g sen çok çirkinmişsin Genişletmek için tıkla ... doğru bilmşsnn zaten avatardakiii bnn değilim beni görsenn ciddnn korkudann ölürsünhahahahahahahahaha o derece çirkinim duyduma qöre sen de pek havalıymıssın :181:
FıRaT1 Kayıtlı Üye 25 Eki 2008 #760 yokbee hiçte değilim şakayım benhihihi duyduma göre senin aşkın yokmuş