lise 1 deydim artık öldürsen başkanlık yapmam :D duyduğuma göre hızlı cevabı kullanıyomuşsun??
tortul Bayan Üye 18 Eyl 2008 #321 lise 1 deydim artık öldürsen başkanlık yapmam duyduğuma göre hızlı cevabı kullanıyomuşsun??
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 18 Eyl 2008 #324 eeet her ay aşıom senin ordada yağmur varmış
tortul Bayan Üye 18 Eyl 2008 #335 hiç kalmadım yanlış duymuşsunn duyduğuma göre çok dizi izlermişsin?
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 18 Eyl 2008 #336 hyrr duyduğuma göre asıl sen izlermişsin
tortul Bayan Üye 18 Eyl 2008 #337 ben izlemem duyduğuma göre otobüste yaşlılar yer isteyince çok sinirleniyomuşsun???
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 19 Eyl 2008 #338 hyrr yer istemesler zaten ben kalkarım hemen duyduğuma gre sen otobüste yaşlılar gelince uyuma numarası yapıomuşsun
hyrr yer istemesler zaten ben kalkarım hemen duyduğuma gre sen otobüste yaşlılar gelince uyuma numarası yapıomuşsun
tortul Bayan Üye 19 Eyl 2008 #339 yav nerden bildin şaka ya yapmam öyle bişe kendim yer veriyom zaten duyduğuma göre ingilizcen berbatmış
yav nerden bildin şaka ya yapmam öyle bişe kendim yer veriyom zaten duyduğuma göre ingilizcen berbatmış
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 19 Eyl 2008 #340 hyr ii sayılır artı rusçada öörendik birasD: senin berbat mış asıl hıhh