duvarima cizdigim istanbul silüeti

---> duvarima cizdigim istanbul silüeti

Gecen gun alinin teyze oglu ve esine gosterdim resimi. Dedim bem yaptim. Yapistirdin demi diyor. Hayir ben yaptim. O'da anladim sen yapistirdin. Hayir ben yaptim.
O yine anladim sen yapistirdin guzel olmus.
Dedim hayir yapistirmadim ben yaptim ben cizdim dedim. Sonra soku yasadi :)
iki saattir ben yaptim diyorum oda zannediyorki ben yapistirdim diyorum. Yapistirmak marifet aa guzel yapistirmissin gibisine :)

Biraz yamuk cizmissim ve biraz yamuk oldu duvarada. Ama bizim hataya tasinma ihmalimiz var. Eger ali is teklifini kabul ederse oraya tasincaz. Ve o resim orda kalacak :( gelecek kiraci sevinirmi artik ustunumu boyar bilmem :)

Ben olsam o gelecek kişinin yerinde sevinirdim gerçekten :D

Çok beğendim ellerine sağlık. :)

Allah Kolaylık versin canımm Maşallah yeteneğine, zekana :)
+ rep

[MENTION=156636]mavikalem34[/MENTION] [MENTION=129837]zaman93[/MENTION] [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=25600]'birgül[/MENTION] [MENTION=157575]She`[/MENTION][MENTION=158527]Puurple[/MENTION]
[MENTION=157694]kaff[/MENTION] [MENTION=27617]LocKe[/MENTION] [MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION] [MENTION=164193]Derin42[/MENTION]
Arkadaslar bakalim begenecekmisiniz.

Once 2.40 cm bir kagida cizdim. Sonra arkasina +/-25 karbon kagidi yaapistirdim. Sonra duvara yapistirdim. Duvara gecirip yagli boya ile boyadim.

330b5d7e34d7b7504de9a9f4bf598533.jpeg
e71449d626754d440a6f8668e314b934.jpeg
8853158f4030a249fab75086d2d91cb6.jpeg
güzel olmuş ellerine sağlık'ta sanki azcık yamukmuduruyor banamı oyle geldi :3dgxk: bende çizmek istiyorum duvarlarlarıma ama izin yok şiddetve hiddetle karşılar :1a9:

Allah Kolaylık versin canımm Maşallah yeteneğine, zekana :)
+ rep
sagol tatlim. Tsk ederim.

güzel olmuş ellerine sağlık'ta sanki azcık yamukmuduruyor banamı oyle geldi :3dgxk: bende çizmek istiyorum duvarlarlarıma ama izin yok şiddetve hiddetle karşılar :1a9:
Evet... evet :))) yamukluk var. Cizerken olusan bir yamukluk :)

Begenmene sevindim.
Benimde kaynanam terettut etti. Duvari mafederim diye ama onu dinlemedim yaptim. Cunku benim evim benim duvarim.

Wayy Canina Süper Olmuss... Bende Istiom Ama Yapan Yok... Keske Kapi Komcusu Olsak Ne Güzel Olur xD

Emegine saglik

Abla birde kız kulesi yap ya kenarından köprüyü geçir ve arkasına da camiyi koy çok güzel olur bak

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri