Düşündüğünüz Şeyi Mutlaka Söyleyin..

Jasmina

Bayan Üye
Annem hep derdiki.. Kızım düşündüğün neyse söyle saklama.
Hep bu ve buna benzer şeyleri duyarak büyütüldüm. Ama görüyorumki
bazen ne düşündüğümü söyleyerek karşımdakini kırıyorum. İnsanlar
doğrulara neden kırılır neden üzülür anlamıyorum..

Yalan söylemek dahamı iyi bu durumda..

sonunda kırılacağına basında kırılsın bencede cok doğru eğer kırılıyosa o daha olgunlasmamış demektir cünkü anlayışla karsılaması gerekir ve doğruyu söylediğin için senin ne kadar arkadas olduğunu gösterir;)

Ben bu yüzden çok zarar gördüm. Halada görüyorum..

Biliyorumki insanlar hep istediklerini duymak istiyolar. İstemediğin şeyleri söyleyince sana karşı olan fikirleri değişiyo. Yaşadım ve sanırım yaşamayada devam edicem.. çare yok.

hayat işte böyle bişey güzelim bazen duymak istemeyiz gercekleri o insanların kişilik meseleleri karakteriyle ilgili ben merkezli oldukları için onların düşündükleri gibi davranıcan onlar gibi hareket edicen onlara hep güsel seyler sölicen böle isterler
eğer gercekten zarar görüyorsan bu kişilerden uzak dur yapıcak baska bişey yok yada alıp karsına kötü bi niyetimden dolayı söylemiyorum ben böyleyim de :( eminim anlaycaktırlar yani inşallh anlarlar:(

haksızlık değil janım eğer senin benim istediğimiz gibi olsaydı hayat dünya kötülük diye bişey olmasdı saten ...

evet bi bakıkıma haksızlık ama insanoğlu işte rabim bölelerinide yaratmıski bizim gibiler doğru yolu bulsun die:D

ee olucak artık janım cıkmak istersen sende o potansiyel varsa saten cıkarsinki böle düşündüğüne göre böle bişey yapmıcak birisin :D

güzeL konu.

Her Zaman Gercekci Ve Dürüst olmak En Güzelidir..

Ama Bazi Aci Gercekler Vardir Insanlarin Veya Kendilerinin Bile Kabul Edemedigi.. o Gercekleri Söyleyince üzüLürler Veya üzüLürüz.. Eger Karsimizdakini üZmeyi Göze aLamiyorsak Ufak Tefek Yalanlar Söyleriz.. Ama En Güzeli Gercekci Olmaktir ne oLursa oLsun Karsindaki Senin Duygularini , Düsüncelerini biLmeye Hakki Var..

güzeL konu.

Her Zaman Gercekci Ve Dürüst olmak En Güzelidir..

Ama Bazi Aci Gercekler Vardir Insanlarin Veya Kendilerinin Bile Kabul Edemedigi.. o Gercekleri Söyleyince üzüLürler Veya üzüLürüz.. Eger Karsimizdakini üZmeyi Göze aLamiyorsak Ufak Tefek Yalanlar Söyleriz.. Ama En Güzeli Gercekci Olmaktir ne oLursa oLsun Karsindaki Senin Duygularini , Düsüncelerini biLmeye Hakki Var..

sonuna kadar haklısın..

gerçkler her zamn acıdır ve insanlar gerçkleri duymak istemezler acı olduğu için

ne olursa olsun doğruyu söylerim karşımdaki kırılıcak bile olsa en azından benim içim rahat olur karşımdakini yalanlarla kandırmış olmam ve karşımdakide zmnla anlar bunu

karşındaki ne kadar benim hakkımda ne düşünüyosun cidden soyle bak kırılmıcam dese bile her zaman duymak istediklerinin söylemeni bekler ve sen gercekleri söylediğin anda ne yazıkki sen artık onun en iyi arkadaşı diil onu kıskanan bencil ve fesat biri olursun

doğruları duymak incitebilir ama doğrular insanı düşünce fırtınasına sürükler her zaman ve o düşünceler onun ne hata yaptığını anlamasını sağlar tabi ki bence

kesınlıkle her zmn durust olunmalı doqrular acıdır kımı zaman ama herseyın farkına vrıldıqında keskeler dokulur aqızlardan..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri