Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak !

---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak!

Saat 3'ü dinliyorum yine aklımda sen , sonra Mavi Kuş ile Küçük Kız'ı açıyorum , aklıma yine sen geliyorsun .Ardından Dediler ki adlı parçayı açıyorum aklımda yine sen .Sonra Cemal Süreya'nın sözü geliyor aklıma ; "Hangi şarkıyı duysam bizim için söylenmiş sanki .." Sonra Cemal'in şiirlerine dalıyorum . Her seferinde aynı duygular . Seni Sevdiğimi anlıyorum sonra ve ardından vazgeçmem gerektiğini . Kendine İyi Bak.

Hem yalancı hem de ısrarla yalanlarının arkasında duruyor.Ayıptır yahu...

Bu devirde herkes hep ben der kimi gönülden kalender.

Tek sözü yetti.

Bazen ummadığı insanlardan gelen ummadığı tepkiler birçok düşünceyi değiştirebiliyo. Seviyorum bu kızı.

Çekmemen gerek işte her seyi öyle üzerine. Baska yerlerde canım balım burada da canım balım. Banlanman umurumda degil damla banlandı onu unutmadım sen banlandın diye senide unutacak degildim. Yasadıklarımı atlattıklarımı bilmeden seni özlemedigimi zannetmen birde üstüne unuttugumu düşünmen cok sacma. Bir insana bir kez deger veriyorum ben ve o degeri almak benim elimde degil yani demem o ki sana bir kere deger verdim geride almadım. Degerine ihtiyacım yok dersen başım üstüne bakmam yüzüne, ama benim için hâlâ degerliyken düşünme böyle şeyler. Yada ne düşünüyorsan düşün. Her zaman arkandayım, ama kendimi asla bir şey zannetmedim bil. Bilmek zorundasınki beni bir iki şey değişince egosu tavan yapanlardan sanma. Bari sen sanma!

Üşüyorum sevgilim. Küçücük şehrin kalabalığında üşüyorum. Ben bu kadar dayanıklı değilim. Başaramayacağım.

389149_385811184817109_324822105_n.jpg

...Ne zordur etrafın kalabalıkken derdinle yalnız kalmak..
Ne çiledir konuşacagın yerde sus pus durmak ..!
Derdini paylaşının yoksa derdini sevmekten başka bir yol kalmıyor ..
O yüzden mecnunlar gibi kendi kendime yazıyor kendi kendime okuyorum ..Ağlayışımda bile yalnızım ..
Yanımdakiler yıldızlardan da uzak ..
Uzağın uzağında ise sadece sen !

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri