---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! sersemmmmm
M Mastor Kayıtlı Üye 24 Haz 2012 #1,342 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Acaba şen misin kederin var mı ne kadar dertliyim haberin var mı
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Acaba şen misin kederin var mı ne kadar dertliyim haberin var mı
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 24 Haz 2012 #1,343 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! oku bakalım a.y.ı
Bayan Taruz Bayan Üye 24 Haz 2012 #1,344 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Benim sevdiğim renkler onun gözlerinde kaldı.
Bezmi$h Banned 24 Haz 2012 #1,345 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! beyin yok sende demiştim beni haklı çıkardığın için teşekkür ederim
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! beyin yok sende demiştim beni haklı çıkardığın için teşekkür ederim
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 24 Haz 2012 #1,346 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! geçecek bu günlerde elbet..
Valetta Bayan Üye 25 Haz 2012 #1,347 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bana söylediğinn o son cümleleri hatırla ve vicdan azabıyla acı çek ve seni asla affetmicem bunu unutma
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bana söylediğinn o son cümleleri hatırla ve vicdan azabıyla acı çek ve seni asla affetmicem bunu unutma
H ' hazel Bayan Üye 25 Haz 2012 #1,350 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Neden bilmiyorum ama aklıma geldin bugün.
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 28 Haz 2012 #1,352 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bugünü unutma. Hatta not al bir yere '' Bittiğim Gün'' diye...
'Gülümse :D Prenses 28 Haz 2012 #1,353 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Unutur gibi olursun, yeniden çıkar karşına. Sonra yeniden gider...
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Unutur gibi olursun, yeniden çıkar karşına. Sonra yeniden gider...
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 28 Haz 2012 #1,354 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Yazın yediğin hurmalar kışın k.... tırmalar :R
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 30 Haz 2012 #1,358 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Çok Pis Darıldım Sana :152:
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 1 Tem 2012 #1,359 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bana "kalbimdesin" deme. Bilirsin, kalabalık yerleri sevmem..!
eslem61 Bayan Üye 1 Tem 2012 #1,360 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Gelmişsin ama canımı acıtmaya gelmişsin gene sen nasıl mutluysan öyle devamm
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Gelmişsin ama canımı acıtmaya gelmişsin gene sen nasıl mutluysan öyle devamm