---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Kimin unutulmayanı bu
H ' hazel Bayan Üye 14 Mar 2012 #903 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Sen ona mı takılmıştın ya inanmıyorum.
ParadokS Kayıtlı Üye 14 Mar 2012 #904 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Ben o sözüne bayıldım biliyorsun dimi. Dahada güzel şeyler duymak istiyorum senden prenses. p
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Ben o sözüne bayıldım biliyorsun dimi. Dahada güzel şeyler duymak istiyorum senden prenses. p
N ` nazLı .. Bayan Üye 15 Mar 2012 #905 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! İlk defa sonu kötü olmasın istiyorum
H ' hazel Bayan Üye 20 Mar 2012 #906 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Kimseyi üzmek gibi bir amacım yoktu. Düşüncesizlik yapıyorum heralde kusura bakma canım.
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Kimseyi üzmek gibi bir amacım yoktu. Düşüncesizlik yapıyorum heralde kusura bakma canım.
Cin1 Kayıtlı Üye 20 Mar 2012 #907 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! ''Aklıma gelişlerin gibi bir defa gelsen;İnan bir daha gidemezdin sen!''
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! ''Aklıma gelişlerin gibi bir defa gelsen;İnan bir daha gidemezdin sen!''
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 20 Mar 2012 #909 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! dusman olma
H ' hazel Bayan Üye 21 Mar 2012 #912 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Tabi içinde kalmasın,yazık olmasın p
Sahraa! Bayan Üye 22 Mar 2012 #917 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Son pişmanlıkk neye yarar herşeyin bir bedeli var olmadı yaaarrr
Wu-Tang Kayıtlı Üye 22 Mar 2012 #919 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Basta zor geliyor,herkese. Sonra alisiyorsun zamanla,yokluguna. Geciyor. Basta aciyor,ama sonra geciyor,korkma.
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Basta zor geliyor,herkese. Sonra alisiyorsun zamanla,yokluguna. Geciyor. Basta aciyor,ama sonra geciyor,korkma.
H ' hazel Bayan Üye 22 Mar 2012 #920 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Herşey lafta. Hiçbişeyin geçtiği yok.