Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak !

---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak !

İnşallah bir gün trafikte karşılaşırız işte o zaman gözümü kırpmadan bile bile kaza yapacağım gündür

Hücre hücre yaratmalı hayallerini binlerce kuduz beyin arasında olan insan...

Her fırsatta müsait olmadığını dile getiren bir insanın, sürekli müsait olduğunu düşününce; aklıma hiç de samimi düşünceler gelmiyor. Dediğim dedik, çaldığım düdüklüğün yanı sıra; bakmak ile görmek arasındaki ince çizgi de diyebiliyoruz buna. Bu yüzden bu tür insanların davranışlarını "sıradanlaştırmaktan" başka bir şey gelmiyor insanın elinden. Onları yok saymak bile, her türlü davranışın üstünde.. Akabinde, sende benim nazarımda; caddelerde yürüyen tanımadığım insanlardan farklı değilsin..

Düşüncelerini kendine sakla, gerçi saygın ancak buna yettiği için; unut gitsin.

Ona ne kadar aptal olduğunu söylemeyi unuttum neyse laf arasında söylerim.

Durumlar karşısında sakince yapılan kritiklerde her zaman başarılı olduğumuza göre, son günlerde yaşanılanları da göz önüne alınca; İlkbahar'dan sonra Yaz geleceğinin gerçekliği gibi..

Bir yerlerde, hayatını boşa yaşayan insanlar olduğunu hep düşünmüştüm. Sen sahteliğinle ve maalesef tamamiyle beyninin de boş oluşuyla bunu kanıtladın. Keşke kanıtlamasaydın..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri