---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Çok mutlu ediyo la beni
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 27 May 2015 #4,162 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Birde sen bana de ya yüreğim pir pir
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 27 May 2015 #4,164 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! yüzümde bir tebesum veriyor dinmek bilmiyor ya
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 27 May 2015 #4,166 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Kendisi nde oluşan bir huzur
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 27 May 2015 #4,168 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Doğa yeni bir çocuk gibi canlandiryor
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 27 May 2015 #4,170 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! mutluluk görmek değil uzaklar da olsa bile görme se bile hissetmek tir karsindakini
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! mutluluk görmek değil uzaklar da olsa bile görme se bile hissetmek tir karsindakini
Mesa Banned 27 May 2015 #4,173 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Biz çok küçük mutlu olalım okadar küçük olsun ki kimse almasın onu bizden
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Biz çok küçük mutlu olalım okadar küçük olsun ki kimse almasın onu bizden
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 27 May 2015 #4,174 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! olalım ki mutluluğu muz hiç bozulma sin sim sıkı tutalım ki kimse aramıza gitmesin
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! olalım ki mutluluğu muz hiç bozulma sin sim sıkı tutalım ki kimse aramıza gitmesin
Mesa Banned 27 May 2015 #4,175 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Nasıl çıktın karsimada birden bire bu kadar doldun hayatıma
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 27 May 2015 #4,176 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Ah hir bilsem ilahi güç mu yoksa bu karşılaşma
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 27 May 2015 #4,178 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! açıldığı an benim açısın senj. değil
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 27 May 2015 #4,180 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Öyle fark varki senin acinda sevincin de üzüntü de bende olsun ki sen iyi olasın acımas in benim iki kat açr o zmaan
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Öyle fark varki senin acinda sevincin de üzüntü de bende olsun ki sen iyi olasın acımas in benim iki kat açr o zmaan