Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak !

---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak!

konuşmuyorum seninle...

ay kazayla bir mesaj yollamışım )siliniz

Seninle olan bir an daha yerleşebilsin diye hafızama,
Tüm geçmişimi tek hamlede silebilirim!

Senin gibi beni kimse sevmedi,
Dönmedin gittiğin yerden geri.
Senin gibi beni kimse sevmedi,
Bekledim gittiğin günden beri.

Onca zamanın üstünde, eskimeyen bir düşüncesin şimdi; insan her gün anımsar mı aynı gözleri?

Evet, ağlamaklı oluyorum, demdir bu.
Hani kurşun sıksan geçmez geceden,
Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık...
Ve zehir zıkkım sigaram.
Gene bir cehennem var yastığımda,
Gel artık.

sakın bi söz söyleme yüzüme bakma sakın? sesini duyan olur Sana göz koyan olur..
Düsmanimdir seni kim bulursa cana yakın, Annen bile Okşasa benim bagrım kan oLur..

2009 Ramazan ayında 'Davulcun geldiiii, uyaaannn.' diye mesaj atardın her sahurda, 'İmsaktan sonra güneş doğana kadar sohbet edelim' derdik ama sen her seferinde uyuyakalırdın Can.

2010 Ramazan ayında ilk sahurda 'Davulcu gelsin miii?' diye soruşunu hiç unutamıyorum.

Bu Ramazan ayında da oruçlarımıza beraber niyet edecektik, sabaha kadar sohbet edip uyuyakalacaktık be Can, hiç oldu mu şimdi bu gidişin?

Geçen sene doğum günümde bir şey demiştin, 'Dilerim tadı damağında kalacak bir yıl geçirirsin.' diye... Gerçekten de öyle oldu Can. Bu sene doğum günümde sen yoksun ve bundan sonra, sen yokken, asla öyle bir yılım daha olmayacak. Tadı damağımda, hevesim kursağımda kaldı... Daha yapacak çok şey vardı!

'Şimdi bir dilek tutma hakkın olsa ne dilerdin?: Cennete Gitmeyi Dilerdim.'
Dileğin kabul olmuş bence Can.

Bir buluşmada, sen bir an bile yanımdan ayrılınca ne kadar korkmuştum, üzülüp suratım düşmüştü hemen, sanki biraz önce kahkaha atan ben değilmişim gibi... Sen de dayanamayıp geri dönmüştün, 'Seni bırakamadım Cano' demiştin. Yine astım yüzümü, günlerdir ağlıyorum, ama bu sefer dönmüyorsun, nerdesin? Seni bırakamadım diyip geri dönsene yine Cano!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri