---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! sende herkes gibisin...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 3 Ara 2014 #3,922 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bana hemen cevap ver
beyazgul_57 Bayan Üye 3 Ara 2014 #3,924 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! onu o kadar çok özledim ki sesini özledim o kendini biliyor . ben ağlarken bile beni telefonda teselli etmesini özledim umarım görürsün bu mesajı
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! onu o kadar çok özledim ki sesini özledim o kendini biliyor . ben ağlarken bile beni telefonda teselli etmesini özledim umarım görürsün bu mesajı
beyazgul_57 Bayan Üye 3 Ara 2014 #3,925 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! çünkü hayatından çıkmam gerekti oyle olması gerekti bende böyle olsun istemezdim . o hep benım kalbımde bunu bılsın yeterli umarım hep mutlu olur...
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! çünkü hayatından çıkmam gerekti oyle olması gerekti bende böyle olsun istemezdim . o hep benım kalbımde bunu bılsın yeterli umarım hep mutlu olur...
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 3 Ara 2014 #3,926 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! nerelerre kayboldun da gittin
toprakkokusu Bayan Üye 3 Ara 2014 #3,927 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Senin güldüğün benim defalarca ağladığım bir resim var
Moiralar Bayan Üye 3 Ara 2014 #3,928 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Sen ? Ben ? Gidelim mi mutluluğa ?
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 4 Ara 2014 #3,931 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! okudum okudum anlamadım
BadMatmazel توغبه Prenses 4 Ara 2014 #3,932 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! XPeke' Alıntı: Şefkatin olsun birazcık dokun tenime Son sözüm olsun ne olur sen yazıl ömrüme [MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION] Genişletmek için tıkla ... Her dinlediğimde aklıma geliyorsun
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! XPeke' Alıntı: Şefkatin olsun birazcık dokun tenime Son sözüm olsun ne olur sen yazıl ömrüme [MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION] Genişletmek için tıkla ... Her dinlediğimde aklıma geliyorsun
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 4 Ara 2014 #3,934 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! senle kavga etme istyegim var
toprakkokusu Bayan Üye 4 Ara 2014 #3,935 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Sustuklarını duyabilen ile ömrümü geciririm
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 4 Ara 2014 #3,936 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! tartısmak istegim var senle
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 4 Ara 2014 #3,938 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! evel zaman icinde kalbul zaman iicindde
toprakkokusu Bayan Üye 4 Ara 2014 #3,939 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Ve her insan birgün yalnız kalır...