---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Herşey için özür dilerim
SefilSah Kayıtlı Üye 20 Kas 2013 #3,563 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! sakin ol senin ile ilgili değil, kendim istiyorum bu ara ölmeyi..
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! sakin ol senin ile ilgili değil, kendim istiyorum bu ara ölmeyi..
Silencio Kayıtlı Üye 20 Kas 2013 #3,564 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! kendini onunla kıyaslamaktan vazgeç
'Gülümse :D Prenses 20 Kas 2013 #3,565 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Uyku tutmuyor değil Sabahı göresim varmış
1Lost Bayan Üye 21 Kas 2013 #3,568 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! napsakkia' Alıntı: Tanistigimiz gune lanet olsun. Genişletmek için tıkla ... Vayyyhhh o nası bi serzeniştir. Naptıysa artık.
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! napsakkia' Alıntı: Tanistigimiz gune lanet olsun. Genişletmek için tıkla ... Vayyyhhh o nası bi serzeniştir. Naptıysa artık.
S Stinko Kayıtlı Üye 21 Kas 2013 #3,569 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Karanlıkta Brad Pitt'e benziyorum
Pâye Kayıtlı Üye 21 Kas 2013 #3,570 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! herşeyi geçç bana gidemezsin deme.
Pâye Kayıtlı Üye 23 Kas 2013 #3,571 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! çok tatlı bu ya sen bana gelirmisin
Lilith Daughter of the Void Admin 23 Kas 2013 #3,573 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Zarardın sadece.
Deniz kızı Bayan Üye 23 Kas 2013 #3,575 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Gülüşün o kadar net kazınmış ki aklıma, sorsalar iki saat tarif edebilirim.
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Gülüşün o kadar net kazınmış ki aklıma, sorsalar iki saat tarif edebilirim.
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 23 Kas 2013 #3,577 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! nasip kısmet herşey.
BadMatmazel توغبه Prenses 23 Kas 2013 #3,578 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Küstahsin bebegim
Ivy Bayan Üye 24 Kas 2013 #3,579 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Artık ne sıradaki parça sen ol , ne de bana gel; bence sen biraz dürüst ol ve önce kendine gel.
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Artık ne sıradaki parça sen ol , ne de bana gel; bence sen biraz dürüst ol ve önce kendine gel.
1Lost Bayan Üye 28 Kas 2013 #3,580 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! İçimden bir ses ilerde bir gün bunu okuyacaksın gerçekten diyor. Çok özledim nan..
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! İçimden bir ses ilerde bir gün bunu okuyacaksın gerçekten diyor. Çok özledim nan..