---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Susuyorsam Vardır Bi Sildiğim..
sEmih Kayıtlı Üye 20 Eki 2013 #3,481 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Susuyorsam Vardır Bi Sildiğim..
Queen2 N.❤ Prenses 20 Eki 2013 #3,482 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! hayatımı mahvetmeyi başarıyorsun
sEmih Kayıtlı Üye 20 Eki 2013 #3,483 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Biz, Yani İkimiz.. Ankaranın Sokaklarında Yağmurda Islanmayı Haketmiştik...
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Biz, Yani İkimiz.. Ankaranın Sokaklarında Yağmurda Islanmayı Haketmiştik...
Ivy Bayan Üye 20 Eki 2013 #3,484 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Her suskunluk, bir iç kanamasıdır..
Lalim Bayan Üye 20 Eki 2013 #3,485 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Ooo cok sey istiyorsunuz sizde.
sEmih Kayıtlı Üye 21 Eki 2013 #3,486 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Yandığım Gözlerin, Kandığım Sözlerin... Yalanmıssın Anladım
sEmih Kayıtlı Üye 21 Eki 2013 #3,488 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Herkes, Memleketin Adaletsizliğinden Bahsediyor Bırakın Adaletsizlik Dünyanın Her yerinde.. Mesela? Gelmiyorsan , Gelmeyebilirsin Tamam.. Ama Rüyalarıma da Gelme? Adaletsiz Bu...
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Herkes, Memleketin Adaletsizliğinden Bahsediyor Bırakın Adaletsizlik Dünyanın Her yerinde.. Mesela? Gelmiyorsan , Gelmeyebilirsin Tamam.. Ama Rüyalarıma da Gelme? Adaletsiz Bu...
Gözde' Bayan Üye 21 Eki 2013 #3,490 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Erkegin tribi cekilmiyor bilesin
sEmih Kayıtlı Üye 22 Eki 2013 #3,491 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Benimle Konuştun, Benimle Gülümsedin... Şimdi Bunları Unuttuğunu Bilmekten Nefret Ediyorum Bil İstedim.
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Benimle Konuştun, Benimle Gülümsedin... Şimdi Bunları Unuttuğunu Bilmekten Nefret Ediyorum Bil İstedim.
Ivy Bayan Üye 22 Eki 2013 #3,494 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Kimseyle yaşlanmak istemiyorum, kendimle bile..
crimsoN Kayıtlı Üye 22 Eki 2013 #3,495 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Sana çaktırmadan bakmayı özledim...
sEmih Kayıtlı Üye 23 Eki 2013 #3,496 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Doğrudur Bir Gün Duyarsan Öldüğüm Adını Kalbimden Silip Atmadan.
M Moreas Bayan Üye 23 Eki 2013 #3,497 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Herkesin derdi bizimle sanki. Vaz geçersiniz sevemezsiniz olmaz diyorlar. Ben zaten güçsüzüm sen sabret olur mu sabret ki beni de yıkmasın şu hayat.
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Herkesin derdi bizimle sanki. Vaz geçersiniz sevemezsiniz olmaz diyorlar. Ben zaten güçsüzüm sen sabret olur mu sabret ki beni de yıkmasın şu hayat.
M Moreas Bayan Üye 25 Eki 2013 #3,499 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Keşke yanımda olabilseydin.
Deniz kızı Bayan Üye 25 Eki 2013 #3,500 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Rüyamda öyle davranma bari