---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Hayırlısı be gülüm xD
G Gökbörü Kayıtlı Üye 15 Tem 2013 #3,402 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! ağzı olan konuşacak işte yargılamadan önce düşünün
AliceWonder Banned 15 Tem 2013 #3,403 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! olmasi gereken buymus gidisine hic üzülmedim .. bir sahtekar daha gitti cevremden
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! olmasi gereken buymus gidisine hic üzülmedim .. bir sahtekar daha gitti cevremden
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 15 Tem 2013 #3,404 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Ahhh doktor ahhhhhhhhh
Lilith Daughter of the Void Admin 16 Tem 2013 #3,406 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Oh may gooood, he he.
M Moreas Bayan Üye 16 Tem 2013 #3,407 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Değişiksin. Dünya senin etrafında dönmüyor ki.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 5 Ağu 2013 #3,408 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! tahmınlerımde yanılmazdım ama bu kadarını bkelemıyordum wayy beeeeeeeeeeee
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! tahmınlerımde yanılmazdım ama bu kadarını bkelemıyordum wayy beeeeeeeeeeee
'-DamLa Bayan Üye 5 Ağu 2013 #3,409 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Ve yatacak yerin kalmadı senin.
'Gülümse :D Prenses 6 Ağu 2013 #3,410 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! '-DamLa' Alıntı: Ve yatacak yerin kalmadı senin. Genişletmek için tıkla ... ......
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! '-DamLa' Alıntı: Ve yatacak yerin kalmadı senin. Genişletmek için tıkla ... ......
AliceWonder Banned 17 Ağu 2013 #3,411 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! duygularim bitti diyorum seni görünce elim ayagima giriyor..senden nefret ediyorum !
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! duygularim bitti diyorum seni görünce elim ayagima giriyor..senden nefret ediyorum !
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 17 Ağu 2013 #3,412 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Aşık olayım diyorum, aklıma sen geliyorsun vazgeçiyorum...
AliceWonder Banned 17 Ağu 2013 #3,413 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! gün gelecek senin gibi seni görmezden gelecegim seni..o günki halini canlandiriyorum kafamda da isin limonlu
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! gün gelecek senin gibi seni görmezden gelecegim seni..o günki halini canlandiriyorum kafamda da isin limonlu
Primadonna Banned 19 Ağu 2013 #3,416 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Seviyorum . Moderatör tarafında düzenlendi: 19 Ağu 2013
Lilith Daughter of the Void Admin 20 Ağu 2013 #3,418 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! İyi biri olduğunu düşünüyorsan, bilemiyorum ama... sanırım yanılıyorsun.
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! İyi biri olduğunu düşünüyorsan, bilemiyorum ama... sanırım yanılıyorsun.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 23 Ağu 2013 #3,419 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! bakk korhaaan hemen ban ayaz