---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Dön ve bak ne kaybettiğine!
' Kontes.. Bayan Üye 26 Mar 2011 #321 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Dön ve bak ne kaybettiğine!
okeanos Banned 26 Mar 2011 #322 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! ah anlasan, ne kadar basit olduğunu...
G Gülümse. Bayan Üye 4 Nis 2011 #329 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Çok değerlisin benim için. Çok seviyorum seni ♥
İnci 1907 Prenses 5 Nis 2011 #332 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! bitanesin canımsın Fenericemsinn herşeye rağmen desteğini sonuna kadar hissettiren mukemmel bir ' DOSTSUN '
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! bitanesin canımsın Fenericemsinn herşeye rağmen desteğini sonuna kadar hissettiren mukemmel bir ' DOSTSUN '
CLiff Bayan Üye 5 Nis 2011 #333 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Rezilsin ama genede özledim. Okula devam etmeni isterdim
derindeniz Kayıtlı Üye 7 Nis 2011 #335 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! hahahahhh yaşasın kötülük!
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 7 Nis 2011 #336 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! kıymetını hıç bılemesemde hala o güzel yüreğınde bır yerım olduğunu bılmek büyük mutluluk..SevıyorumSenı..
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! kıymetını hıç bılemesemde hala o güzel yüreğınde bır yerım olduğunu bılmek büyük mutluluk..SevıyorumSenı..
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 7 Nis 2011 #337 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Fazla klişe olacak ama keşke hiç tanışmasaydık be Balkan güzeli
G Gülümse. Bayan Üye 7 Nis 2011 #338 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Sizi çok seviyorum iki güzel insan.
'Gülümse :D Prenses 7 Nis 2011 #339 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! keşkelerden nefret ederim ama keşkee....
A Adelia Bayan Üye 7 Nis 2011 #340 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! ne isin var senin forumlarda leennn