Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendimi nasıl zapt ediyorum bi bilsem ne yaparsam yapayım ayaklarım beni sana getirmeye çalışıyor e şimdi gelirsem o gereksizi yanında görürsem neyse boşver ! İyimisin
'' Özlüyorum '' ..! '' Seni seviyorum '' ..! '' Değerlisin " ..! '' Seni umursuyorum '' ..!
Tüm bu cümlelerden de güzel , daha üstün bir cümledir : '' Dualarımdasın
Deli ediyorsun beni ya delii!! En sevdiğim kitabı anlatamıyorum, en sevdiğim kitap tarzını da anlatamıyorum. Ne anlatsam en sevdiğim şeyler hakkında ne anlatsam kendi hakkımda küçümsüyorsun. Bir cümle kuruyorum.. lafımı kesiyorsun. Üstelik daha sonra lafımı kesmemeni anlatan bir cümle kuruyorum ve sen o cümleyi daha ben kurarken kesiyorsun ya. Sonra telefonda ağlıyorum artık dayanamıyorum diyorum beni dinle diyorum telefonun diğer ucundan gülüyorsun, kahkaha atıyorsun. Amacın ne? Benim en sevdiğim şeyleri küçümseyerek ya da laflarımı ağzıma tıkarak benim kendimi bir yerlerden atmama sebep olmak mı? Yakında başarıya ulaşırsın böyle can alıcı noktalarımdan beni yaralarsan. İyi bir dinleyici olman gerekiyor söylediklerinin dinlenilmesi için. Anla artık. Laflarımı kesme, tıkma cümleleri ağzıma. Bir şeyimizde uyumlu olsun, bir ortak noktamızda olsun. En azından saygı göster. Saygı.
Neye güldüğünü,
Neye ağladığını,
En sevdiğin yemeği,
Favori filmini,
Tuttuğun takımı,
Çocukluk fotoğraflarındaki halini,
En büyük yaranı,
En güzel hatıranı.
Demek istediğim şu ki bayım
Ben seni tanımak istiyorum.