---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Baştan anlamalıydım yalancının teki olduğunu.
J Jophiel Bayan Üye 17 Şub 2013 #3,281 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Baştan anlamalıydım yalancının teki olduğunu.
Deniz kızı Bayan Üye 18 Şub 2013 #3,283 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Canım sen ne güzel unutmuş taklidi yapıyorsun öyle, yerim.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 19 Şub 2013 #3,284 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! dublaj gıbı napım
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 27 Şub 2013 #3,285 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Dökerim O Dişlerini Ağzına Beni Sinir Etme ..
N ` nazLı .. Bayan Üye 27 Şub 2013 #3,287 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Şaka maka tam 1 yıl oldu :eda:
eslem61 Bayan Üye 27 Şub 2013 #3,288 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! sesine kurban olurum senın .. iyiki varsın bitanecik sevgilim
Deniz kızı Bayan Üye 28 Şub 2013 #3,289 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Konu ben ve sen olunca, iki kelime gibi yan yana gelemiyoruz. Gözyaşıyla akan sürme kadar hüzünlü..
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Konu ben ve sen olunca, iki kelime gibi yan yana gelemiyoruz. Gözyaşıyla akan sürme kadar hüzünlü..
J Jophiel Bayan Üye 28 Şub 2013 #3,290 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! İyi günümde kötü günümde hep ellerimden tutuyosun ya başka ne isterim senden..
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! İyi günümde kötü günümde hep ellerimden tutuyosun ya başka ne isterim senden..
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 28 Şub 2013 #3,291 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! hehe boşuna sevindin güzelim
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 1 Mar 2013 #3,292 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! kızım ne ayaksın nerelerdesin özledim be
Deniz kızı Bayan Üye 1 Mar 2013 #3,293 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Senle ben hep böyle kalacağız, git gide eriyip yok olacağız.
SuqArbOy Kayıtlı Üye 1 Mar 2013 #3,294 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Tanıyamıyorum seni bir yakın bir uzak
AliceWonder Banned 1 Mar 2013 #3,295 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! mesajlari görüp okuyup cvp atmaman kadar kötü birsey yok deli oldum delii : )
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! mesajlari görüp okuyup cvp atmaman kadar kötü birsey yok deli oldum delii : )
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 1 Mar 2013 #3,296 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! sıkıntısı ne anlamadım
Bayan Taruz Bayan Üye 2 Mar 2013 #3,297 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Eğer geleceksen hala bekliyorum, bil istedim.
Thundeers Anadolu'dan Bir Ses Kayıtlı Üye 2 Mar 2013 #3,298 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Senin kıymetini daha sonra anladımm
AliceWonder Banned 2 Mar 2013 #3,300 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! iste bu huyumu hic sevmiyorum önem veriyorum karsi taraf tinlamiyor.. keske bende öyle yapabilsem !
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! iste bu huyumu hic sevmiyorum önem veriyorum karsi taraf tinlamiyor.. keske bende öyle yapabilsem !