---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Ah burada olsa da duysa feryat figan :R
Bezmish Kayıtlı Üye 5 Ocak 2013 #3,201 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Ah burada olsa da duysa feryat figan :R
UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 6 Ocak 2013 #3,202 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! ne sevgiliydim ama dimi..
N ` nazLı .. Bayan Üye 6 Ocak 2013 #3,203 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! 11 aydır beni çekebildiğine göre var bunda bi hayır...
AliceWonder Banned 6 Ocak 2013 #3,204 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! gecmis olsun emreee bol bol cay ic aklim sende kalmasin..
Bayan Taruz Bayan Üye 8 Ocak 2013 #3,205 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! “Sana ihtiyacım var‘‘ diyemedim ki .
zaman93 Kayıtlı Üye 8 Ocak 2013 #3,206 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! özledim seni ama bunu sen zaten biliyorsun dimi ölü gelinim??
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 8 Ocak 2013 #3,207 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bi şeyleri kaybettiğin zaman anlayacaksın kaybettiğin şeyin değerini.
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bi şeyleri kaybettiğin zaman anlayacaksın kaybettiğin şeyin değerini.
Bezmish Kayıtlı Üye 9 Ocak 2013 #3,208 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Yırttım resmini artık eskidin unuttum ismini sen bir kah....sin
sEmih Kayıtlı Üye 9 Ocak 2013 #3,209 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Kar Yağsınmışta, Kardan Adam Yapıp Adam Göreceklermiş.. Kardan Adamı Boşverin Siz Ne Kadar Kadınlık Yaptıysanız, Biz de O Kadar Adamlık Yaptık!
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Kar Yağsınmışta, Kardan Adam Yapıp Adam Göreceklermiş.. Kardan Adamı Boşverin Siz Ne Kadar Kadınlık Yaptıysanız, Biz de O Kadar Adamlık Yaptık!
sEmih Kayıtlı Üye 9 Ocak 2013 #3,212 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! İmtihandın Sen.. Gidişinden, Gelmeyişinden, Sevmeyişinden Anladım..
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! İmtihandın Sen.. Gidişinden, Gelmeyişinden, Sevmeyişinden Anladım..
Wu-Tang Kayıtlı Üye 10 Ocak 2013 #3,213 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bıseylerı ıstemek guzel de,ımkansızı ısteyerek vakıt kaybedıyorsun.
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bıseylerı ıstemek guzel de,ımkansızı ısteyerek vakıt kaybedıyorsun.
Thundeers Anadolu'dan Bir Ses Kayıtlı Üye 10 Ocak 2013 #3,214 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Beni çok kıskanıyorsun ama ben sadece seni düşünüyorum sapsal <3
AliceWonder Banned 10 Ocak 2013 #3,215 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! bazen okadar tatli oluyorsun kiii yanaklarini sıkasım geliyorr ve bazenn okadar çok çıldırtıyorsun kiii tarif edilemiyecek bir duygu inan....
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! bazen okadar tatli oluyorsun kiii yanaklarini sıkasım geliyorr ve bazenn okadar çok çıldırtıyorsun kiii tarif edilemiyecek bir duygu inan....
Thundeers Anadolu'dan Bir Ses Kayıtlı Üye 10 Ocak 2013 #3,216 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Beni birgün dövermi napar bilemiyorum ama obenım yanımdayken ben herşeye razıyım onun her halini seviyorum onu seviyorum <3
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Beni birgün dövermi napar bilemiyorum ama obenım yanımdayken ben herşeye razıyım onun her halini seviyorum onu seviyorum <3
Bezmish Kayıtlı Üye 13 Ocak 2013 #3,217 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Şimdi olsanda mıncırsam oranı buranı xD
AliceWonder Banned 13 Ocak 2013 #3,218 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! - Özledin mi? + Evet.. - Ne kadar ? + Nasıl anlatsam ki.. - Anlat ışte. + Ben Afrikalı bir çocuk , sen bir bardak su.. *Öyle..
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! - Özledin mi? + Evet.. - Ne kadar ? + Nasıl anlatsam ki.. - Anlat ışte. + Ben Afrikalı bir çocuk , sen bir bardak su.. *Öyle..
Bezmish Kayıtlı Üye 18 Ocak 2013 #3,219 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Sana doğru bir yol vardı bulacam söz az kaldı
Heretic. Erd Bayan Üye 18 Ocak 2013 #3,220 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! İnmeseydin o arabadan çekip gitseydin hiç fena olmazdı mendebur suratını görmek zorunda kalmazdım.
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! İnmeseydin o arabadan çekip gitseydin hiç fena olmazdı mendebur suratını görmek zorunda kalmazdım.