---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! xDAnladım
K KızıLAteş Banned 21 Ara 2012 #3,062 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! herkes kendine yakışanı yüreğine istediğini seçer. Benim yüreğim ne seçti bu hayatı nede hayat onu istedi...
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! herkes kendine yakışanı yüreğine istediğini seçer. Benim yüreğim ne seçti bu hayatı nede hayat onu istedi...
Bayan Taruz Bayan Üye 21 Ara 2012 #3,065 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Sen mi çiçek getircen yoksa gelin hanımm p
kaff Kayıtlı Üye 21 Ara 2012 #3,066 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! aklıma gelişini seviyorum ve saatlerce kalışını..aklımı sende bırakıp gidiyorum sonra,aklım sende kalıyor..aklımı başımdan alışını seviyorum ve sende ak(ıl)lanmayı..
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! aklıma gelişini seviyorum ve saatlerce kalışını..aklımı sende bırakıp gidiyorum sonra,aklım sende kalıyor..aklımı başımdan alışını seviyorum ve sende ak(ıl)lanmayı..
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 21 Ara 2012 #3,068 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Anneni İkna Etsen İyiydi :M
sEmih Kayıtlı Üye 21 Ara 2012 #3,069 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Kıyamet Kopmadı Sen de Gelmedin Zaten.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 21 Ara 2012 #3,070 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Biliyorum ki Sende Üzülüyorsun..
AliceWonder Banned 21 Ara 2012 #3,071 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! anca kendini aldatirsin : )
Mjoy Kayıtlı Üye 21 Ara 2012 #3,072 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! bi günde trip atmasa olmıcak sanki
Elsa Bayan Üye 21 Ara 2012 #3,074 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Hatun elma dersem çık, armut dersem çıkma) Elma diyorum ama yoksun :/
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Hatun elma dersem çık, armut dersem çıkma) Elma diyorum ama yoksun :/
Lilith Daughter of the Void Admin 21 Ara 2012 #3,076 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Çok sıkıldım :M
sEmih Kayıtlı Üye 21 Ara 2012 #3,077 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Sen Benim Gözlerim de Hala Aynı Yerdesin Değişmez ki bu.. Çünki Seviyorum Seni.
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Sen Benim Gözlerim de Hala Aynı Yerdesin Değişmez ki bu.. Çünki Seviyorum Seni.
sEmih Kayıtlı Üye 21 Ara 2012 #3,078 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Sen Benim Gözlerim de Hala Aynı Yerdesin Değişmez ki bu.. Çünki Seviyorum Seni.
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Sen Benim Gözlerim de Hala Aynı Yerdesin Değişmez ki bu.. Çünki Seviyorum Seni.