---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! :D papsım meraktan çatlayacak :D
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 7 Ara 2012 #2,962 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! evet hemde nasıl uykumda geldı
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 7 Ara 2012 #2,964 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! bıse yaptım duzeltemıorum pcme :s
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 7 Ara 2012 #2,965 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! duzelttım oh be
AyPerisi Bayan Üye 8 Ara 2012 #2,967 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! neye inanırsan o olurmuş....
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 8 Ara 2012 #2,968 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! bı sarkı neler hatırlatıyor lanet olsun :s
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 8 Ara 2012 #2,969 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Ben Seni Unuturdum Çoktan , Ah Şu Şarkıların Gözü Kör Olsun ..
' Beşiktaşk Bayan Üye 8 Ara 2012 #2,970 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Maçta "Ayağa Kalkmayan Cinconlu-Fenevli Olsun"Denildiğinde 80 Yaşındaki Amcanın "Tutun Kollarımdan da Ayağa Kalkayım" Dediği Yerdir İNÖNÜ..
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Maçta "Ayağa Kalkmayan Cinconlu-Fenevli Olsun"Denildiğinde 80 Yaşındaki Amcanın "Tutun Kollarımdan da Ayağa Kalkayım" Dediği Yerdir İNÖNÜ..
Bayan Taruz Bayan Üye 8 Ara 2012 #2,971 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! mavi topuklu giymemi istemiyor sinir ediyim bari seni p xD
UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 8 Ara 2012 #2,972 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! ben o hayali coktan unuttum guzeller guzeli
Thundeers Anadolu'dan Bir Ses Kayıtlı Üye 8 Ara 2012 #2,973 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! dön bana yine yeniden
' Beşiktaşk Bayan Üye 8 Ara 2012 #2,974 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! şu gripten kurtulamadım gitti sesim hala borozan gibi .s.s
sEmih Kayıtlı Üye 9 Ara 2012 #2,975 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Yağmur Yağıyor Diye Pencereden Bakanlarda Var.. Yağmurda Yürüyüp Ağladığımı Kimse Görmesin Diye Yürüyenlerde..
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Yağmur Yağıyor Diye Pencereden Bakanlarda Var.. Yağmurda Yürüyüp Ağladığımı Kimse Görmesin Diye Yürüyenlerde..
quLDeniz Bayan Üye 10 Ara 2012 #2,976 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! nefret aşkın kardeşi oLamaz !..çünki;sen ßu oLamazsın.
sEmih Kayıtlı Üye 10 Ara 2012 #2,977 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Ölüm Haberini Alamadım Daha, Unutamıyorsun Belli ki Unutsan, Duramazdın...
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Ölüm Haberini Alamadım Daha, Unutamıyorsun Belli ki Unutsan, Duramazdın...
Elsa Bayan Üye 10 Ara 2012 #2,978 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bir kişi bile değilim, yalnızlıktan.
sEmih Kayıtlı Üye 10 Ara 2012 #2,979 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Eğer Yalnızlıkla Bir yere Varılsaydı İlk Biz Varırdık [MENTION=156426]Elsa[/MENTION]
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Eğer Yalnızlıkla Bir yere Varılsaydı İlk Biz Varırdık [MENTION=156426]Elsa[/MENTION]