---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Orda Tutabilmekte Zordur :R
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 22 Kas 2012 #2,821 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Orda Tutabilmekte Zordur :R
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 22 Kas 2012 #2,822 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! S..sen bırakmam diyordun. Ne oldu? S....ler mi?
Bezmish Kayıtlı Üye 22 Kas 2012 #2,824 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Eklesem mi ki yeni açtığını ¿
M Mastor Kayıtlı Üye 22 Kas 2012 #2,825 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Sana verebileceğim bir şeyim yok aslında... Bira var içersen , Ben var seversen...
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Sana verebileceğim bir şeyim yok aslında... Bira var içersen , Ben var seversen...
leylmira Bayan Üye 22 Kas 2012 #2,827 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Gel seni parka götüreyim zira herşeyi oyun yapmaya başladın.
sEmih Kayıtlı Üye 22 Kas 2012 #2,829 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Elimi Bırakan Eldir! Benden Saymam Bir daha.
eSqaL Banned 22 Kas 2012 #2,830 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! sEmih' Alıntı: Elimi Bırakan Eldir! Benden Saymam Bir daha. Genişletmek için tıkla ... Sen çok guzeL sözler yazıyorSun.. muhteşem ))
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! sEmih' Alıntı: Elimi Bırakan Eldir! Benden Saymam Bir daha. Genişletmek için tıkla ... Sen çok guzeL sözler yazıyorSun.. muhteşem ))
Lilith Daughter of the Void Admin 22 Kas 2012 #2,831 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Hepiniz mi aşıksınız? Hepiniz mi aşk uğruna acı çekiyorsunuz arkadaş..
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Hepiniz mi aşıksınız? Hepiniz mi aşk uğruna acı çekiyorsunuz arkadaş..
kaff Kayıtlı Üye 22 Kas 2012 #2,832 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! ..aynı güneşin altındayız ama sen üşüyorsun..
sEmih Kayıtlı Üye 22 Kas 2012 #2,833 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Ben Seni Yangından Kurtardım Be Kadın! Gitmem Bana Zarar, Sana Kardır
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Ben Seni Yangından Kurtardım Be Kadın! Gitmem Bana Zarar, Sana Kardır
eSqaL Banned 22 Kas 2012 #2,834 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! varya çok fena Severim seni.. kendine geLmesin ömür boyu
Deniz kızı Bayan Üye 22 Kas 2012 #2,835 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Artık sevemiyorum bayım. Gülümsemem gereken anlarda gülümsüyorum elbet. Hem de kocaman. Ama eksik. Muazzam bir kara delik gibi.
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Artık sevemiyorum bayım. Gülümsemem gereken anlarda gülümsüyorum elbet. Hem de kocaman. Ama eksik. Muazzam bir kara delik gibi.
Bayan Taruz Bayan Üye 22 Kas 2012 #2,836 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Senin bu gülüşlerinde ne var bilmiyorum.
Aze Bayan Üye 22 Kas 2012 #2,837 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Canım sevqıLım seni cok sevıyoRum...
Bezmish Kayıtlı Üye 22 Kas 2012 #2,838 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Kahretsin yapamıyorum kaçtıkca sana geri dönüyorum
kaff Kayıtlı Üye 23 Kas 2012 #2,840 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! sende beni gülümseten bir şey var..rakı gibi,güneş gibi,deniz gibi bir şey..
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! sende beni gülümseten bir şey var..rakı gibi,güneş gibi,deniz gibi bir şey..