---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! burnum aciyoo
ashli Bayan Üye 25 Şub 2011 #262 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Son bir kez görebilseydim seni keşke ikinizi de..
'Gülümse :D Prenses 25 Şub 2011 #263 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Senle başladı ve seninle hitti göçmen kuşlar. Gibi bir vakitlkti ...
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Senle başladı ve seninle hitti göçmen kuşlar. Gibi bir vakitlkti ...
Yitirilen Banned 25 Şub 2011 #266 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! oooooooooooooooooo tebrikler bugra.)))
Buğra1 Kayıtlı Üye 25 Şub 2011 #267 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Kime aşık olduğumu biliyor musunda
Yitirilen Banned 25 Şub 2011 #268 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! yoo ama guzel seydir..o yuzden tebrik ediyom mutluluklar.))
Buğra1 Kayıtlı Üye 25 Şub 2011 #269 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! He tamam. Teşekkürler kanka darısı başına
'Gülümse :D Prenses 25 Şub 2011 #270 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Gel zaman git zaman her şey maslllardaki gibi bitmiyormuş büyüdugumde anladım bunu...
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Gel zaman git zaman her şey maslllardaki gibi bitmiyormuş büyüdugumde anladım bunu...
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 25 Şub 2011 #273 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Follow Me...
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 25 Şub 2011 #275 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Folls look to tomorrow.Wise men use tonight .p
'Gülümse :D Prenses 25 Şub 2011 #276 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! I am sceared of nights.... Please hug me and do not go anywhere always you are stay with me please I need this .(
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! I am sceared of nights.... Please hug me and do not go anywhere always you are stay with me please I need this .(