---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! cok sevındım adına
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 26 Eki 2012 #2,461 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! cok sevındım adına
Bayan Taruz Bayan Üye 26 Eki 2012 #2,462 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Sesini duymayı o kadar çok istedim kii anlatamam.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 27 Eki 2012 #2,465 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! rabıssssssss uykum geldı sencevap yyazana kadar
leylmira Bayan Üye 27 Eki 2012 #2,466 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Her cümleme her davranışıma sahip çıkarım .
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 27 Eki 2012 #2,467 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Umurum Dışısın
Bezmi$h Banned 27 Eki 2012 #2,468 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! :3dgxk: Uzanamam ben sana bu acıtır canımı :H
quLDeniz Bayan Üye 27 Eki 2012 #2,471 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! ßir siqaRa yaqar ;mutLuLukLar diLerim.
sEmih Kayıtlı Üye 27 Eki 2012 #2,472 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Dudağındaki Dudağımın İzini Hiç Bir Ruj'la Kapatamazsın!
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 28 Eki 2012 #2,473 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! bosa vakıt harcanmıs
sEmih Kayıtlı Üye 28 Eki 2012 #2,474 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Demek ki Sen İçim de Büyüttüğüm Bir Dev Değil Bir HİÇTiN.. Görüyorsun İşte Gittin Vede Bittin..
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Demek ki Sen İçim de Büyüttüğüm Bir Dev Değil Bir HİÇTiN.. Görüyorsun İşte Gittin Vede Bittin..
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 28 Eki 2012 #2,475 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bu kente gelirsen unutma beni ! ARA. Sana bir çay ve temiz yaralar ısmarlarım.
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bu kente gelirsen unutma beni ! ARA. Sana bir çay ve temiz yaralar ısmarlarım.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 29 Eki 2012 #2,477 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! gozumu actıgın ıcın saol
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 29 Eki 2012 #2,478 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Yüzüstü bırakıp gitmek mi? Estağfurullah.. O 'Şeref/siz'e yakışır.
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Yüzüstü bırakıp gitmek mi? Estağfurullah.. O 'Şeref/siz'e yakışır.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 29 Eki 2012 #2,479 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! bı yanlıs anlasılma nerden nereye geldı ınsan fesat olunca bole oluyor demekkı neyseeee uzamasın bu konu artık.
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! bı yanlıs anlasılma nerden nereye geldı ınsan fesat olunca bole oluyor demekkı neyseeee uzamasın bu konu artık.
Elsa Bayan Üye 29 Eki 2012 #2,480 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Küçük insanlar konuşur, büyük insanlar konuşulurmuş her zaman. Unutma sakın :R
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Küçük insanlar konuşur, büyük insanlar konuşulurmuş her zaman. Unutma sakın :R