DüşlerForum'un Yönetim Merkezi Bulundu !!!

GaLLeoN

Kayıtlı Üye

(Okuyan arkadaşlar olumlu-olumsuz yorum bırakırlarsa sevinirim)
Evet arkadaşlar uzun süren araştırmalarım sonucunda DüşlerForum'un Yönetim Merkezi'ni deşifre ettim.

Her ne kadar yönetimdekilerin ayrı yerlerde olduğu gösterilmeye çalışılsa bile yılmadan usanmadan gece gündüz araştırdım ve gerçeği buldum hahaha

DüşlerForum'un yöneticilerinin aslında bu merkezde sürekli planlar , toplantılar yapılarak yönetildiğini de öğrendim.

İşte :

turkiye-nin-en-buyuk-bilgisayar-merkezi-konya-da_15746.Jpeg

Ayrıca kullanılan bilgisayarlar arasındaki farklar dikkatimi de çekti.İşte zarif bayan yöneticelerimizin bilgisayar tercihleri :

bilgisayar.jpg

Ve bu da performans delisi erkek yöneticilerimizin bilgisayar tercihleri:

asus_turnuva_pc.jpg

Ayrıca merkezin deposuna göz attım :

2-el-bilgisayar-parcasi.gif

Ve elbette eskiyen bu parçaların değerlendirildiğini akşam yemeğinde fark ettim :

PC-mangal.jpg

Ve dikkat ! O da ne ! Merkezin bir köşesinde « dieséL » adminimizin gizli bölümünü keşfettim ! Gizlice her tehlikeyi göze alarak oraya girdim ve az da olsa bir kaç görüntü yakaladım (çaktırmayın haberi yok ) işte bilgisayarın kasası -kasa için ayrı bir oda var :D - :

ibmbluegenel3ky.jpg

Kasanın bağlı olduğu monitör ve maus ve klavye -oradaki kasa sanırım yedek :D -

eyefinity-3x2-windows-desktop.jpg

Yeni görüntüler ile daha sonra karşınızda olucam

[Resimler, yazılar , vs hepsi şaka amaçlıdır.Yani hepsini internetten buldum. -sanki bilmiyordunuz hahaha - ]

Son düzenleme:
---> DüşlerForum'un Yönetim Merkezi Bulundu !!!

Arkadaşlar düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim :confused::confused::confused:

Süper Yapmşsın Arkadaşm :D şu DieseL''in Pc ye bittim :D bende ondan istiorm :D ouf süpermis ya :D

guzel olmus ellerine saglik

ilk resim Konya 'da Selcuk Universitesi Bilgisayar merkezi
BiL_MER 2000 tane bilgisayar var icin de

guzel olmus ellerine saglik

ilk resim Konya 'da Selcuk Universitesi Bilgisayar merkezi
BiL_MER 2000 tane bilgisayar var icin de

Doğrudur.Siz orada olduğunuz için daha iyi bilirsiniz.Ben internette bulmuştum aklıma geldi böyle birşey yapayım dedim.Neyse bilgi verdiğiniz için sağ olun

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri