aklımdan..:D
naughty_girl Bayan Üye 5 Tem 2008 #167 Ben kendime bir forum ararken bu forumu buldum iyiki de bulmuşum:2:
mert-ejohn Banned 5 Ağu 2008 #172 bi forumda takılıyodum çok fanatıklık yapıorsun dediler banladılar.can sıkıntısından google yenı bir forum arıyordum kiii karşıma düsler forum çıktı
bi forumda takılıyodum çok fanatıklık yapıorsun dediler banladılar.can sıkıntısından google yenı bir forum arıyordum kiii karşıma düsler forum çıktı
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 5 Ağu 2008 #174 googleden gormustum Cok hosuma gıttı ısmı girdim uye fılan oldum .. bi tanısma konusu actım herkes hosgeldın fılan dedı hosuma gıttı bıde OzKaN abi izmirLi fiLan Cıkınca bambaska bır ortama girmiş oldum .. diyorumkı ogun ıyıkı tıklamısım
googleden gormustum Cok hosuma gıttı ısmı girdim uye fılan oldum .. bi tanısma konusu actım herkes hosgeldın fılan dedı hosuma gıttı bıde OzKaN abi izmirLi fiLan Cıkınca bambaska bır ortama girmiş oldum .. diyorumkı ogun ıyıkı tıklamısım
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 5 Ağu 2008 #176 kenks' Alıntı: ediz saolsun Genişletmek için tıkla ... hehe
central Kayıtlı Üye 5 Ağu 2008 #177 kariyerli bi forumcu olduum için...iş bulmam zor olmadı düşlerforumda onlar beni buldu dermişim..google de buldum
kariyerli bi forumcu olduum için...iş bulmam zor olmadı düşlerforumda onlar beni buldu dermişim..google de buldum
mira87 Bayan Üye 6 Ağu 2008 #178 özkan abimleri ararken bi baktım bu siteyi kurmuşlar bende böylece üye oldum