eskiden olmuşum hatırlamıyorum bi mail aracılığıyla tekrar buldum :D
exodus Kayıtlı Üye 17 Ara 2008 #221 eskiden olmuşum hatırlamıyorum bi mail aracılığıyla tekrar buldum
TaTii_CaDii Bayan Üye 20 Ara 2008 #222 canim SIKILIYORDU googledan arama yaparken buldum cokta menunum bu forumdan
Terk-i diyar Bayan Üye 24 Ara 2008 #224 TaTii_CaDii' Alıntı: canim SIKILIYORDU googledan arama yaparken buldum cokta menunum bu forumdan Genişletmek için tıkla ... aynen:2:
TaTii_CaDii' Alıntı: canim SIKILIYORDU googledan arama yaparken buldum cokta menunum bu forumdan Genişletmek için tıkla ... aynen:2:
E Esraa.. Bayan Üye 24 Ara 2008 #227 esra erolun resmi sitesini ararken tesadüfen buldum esra eroluda unuttum gittim buarada
M meto22 Kayıtlı Üye 27 Ara 2008 #230 birgül' Alıntı: googleda ararken buldumm ve çokta sevdimm bu forumuuu Genişletmek için tıkla ... katılıorm
birgül' Alıntı: googleda ararken buldumm ve çokta sevdimm bu forumuuu Genişletmek için tıkla ... katılıorm
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 17 Ocak 2009 #234 GoogLe qezerken tesadüfen buLdum ve qercekten içerik oLarak cok canLı ve aktif biryer hoşuma qitti ve burdayım işteee :106:
GoogLe qezerken tesadüfen buLdum ve qercekten içerik oLarak cok canLı ve aktif biryer hoşuma qitti ve burdayım işteee :106:
Kumtanesi Bayan Üye 18 Ocak 2009 #235 google de şiir ararken buldum..kaliteli bir yer olduğunu düşündüm ve üye oldum..
tuLca Bayan Üye 19 Ocak 2009 #238 Atlantis' Alıntı: valla tamamen tesaduf Genişletmek için tıkla ... aynen ...