DüşlerForumda Aşk Yaşamak İstermisiniz???

DüşlerForumda Aşk Yaşamak İstermisiniz???

• Evet.

Oy: 13 28.3%
  • Hayır.

Oy: 25 54.3%
  • Diger görüşleriniz.

Oy: 8 17.4%

• Kullanılan toplam oy
    46
---> DüşlerForumda Aşk Yaşamak İstermisiniz???

hayir :) kesinlikle burda dusunmem zaten dusunsem bile burdakiler bir kac numara kucuk gelirler :)

yasit olsada dusunmem kesinlikle.

tabi aşık olup evlenmek,üç de çocuk yapmak istedim

tövbe tövbe:)))))))))))))))))99

hayir dediysek kendini kandirmak olmuyor

cevabim yeniden "hayir".

aşk istemem tabiki ama insanlar sohbet edemio ki aşık olsnlar :D

Hayir, zaten sanki herkes birbirini etkilemeye calisiyor, Kim kiminle yaklasiyor yaklasmiyor belli bile degil.
Yazin kucuk olmus olsaydida istemezdim

Sorma abla ona tav oluyorum zaten xD
Beni seç beni seç tavırları var herkeste.

+

Kimse uzerine alinmasin Yada Boyle yapanlar alinsin.
Ornefin biri uye oluyor 1 gun sonra birilerine yorum yapiyor ''ismini vermeden uye hakkinda yorum yap'' konusuna. Ne zaman uye oldun nezaman yakinlastin nezaman gondermeler yapiyon anlamiyorum ki :) simdi yeni uyeler uzerine alinmasin cunki herkes yeni uur oldu.
Bunu uyelerin yaslarinin cok kucuk olmasina bagliyorum ama hic hos bi goruntu yok. Kimse iliski yasamak istemiyor ama cogunun yorumlari birileriyle samimiyet kurmus iliski yasiyorlarmis gibi.

Karismak hatta bu konu uzerine yorum yapmak bana dusmezdi ama bunlarda bariz sekilde ortada

Kimse uzerine alinmasin Yada Boyle yapanlar alinsin.
Ornefin biri uye oluyor 1 gun sonra birilerine yorum yapiyor ''ismini vermeden uye hakkinda yorum yap'' konusuna. Ne zaman uye oldun nezaman yakinlastin nezaman gondermeler yapiyon anlamiyorum ki :) simdi yeni uyeler uzerine alinmasin cunki herkes yeni uur oldu.
Bunu uyelerin yaslarinin cok kucuk olmasina bagliyorum ama hic hos bi goruntu yok. Kimse iliski yasamak istemiyor ama cogunun yorumlari birileriyle samimiyet kurmus iliski yasiyorlarmis gibi.

Karismak hatta bu konu uzerine yorum yapmak bana dusmezdi ama bunlarda bariz sekilde ortada
Katılıyorum. Ama eminim çoğu kafasından sallıyor kimse için yorum yaptığı falan yok maksat birine gönderme yapıyor havalarına girmek

Şu sıralar değil ama belki bir süre sonra isteyebilirim.

Hayır. dusunmezdım asktan onemlı seyler var :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri