bahaneye gerek yok adı çagırıyoooooooo düşler güsel
sparol Kayıtlı Üye 10 Şub 2008 #24 sen delüsün ya valla bu bahanemi bahaneye bak şimdi çünkü burda ben olacam herkes görsün deyüü
Shade.Anqer Kayıtlı Üye 11 Şub 2008 #25 sacma bi konu oLmus bahaneye gerek yok insanın yapcak bişei oLmadımı duslerforumda aksama kadar zaman gecirir
sacma bi konu oLmus bahaneye gerek yok insanın yapcak bişei oLmadımı duslerforumda aksama kadar zaman gecirir
K KaRaBeLa Kayıtlı Üye 12 Şub 2008 #26 Shade.Anqer' Alıntı: sacma bi konu oLmus bahaneye gerek yok insanın yapcak bişei oLmadımı duslerforumda aksama kadar zaman gecirir Genişletmek için tıkla ... aynen
Shade.Anqer' Alıntı: sacma bi konu oLmus bahaneye gerek yok insanın yapcak bişei oLmadımı duslerforumda aksama kadar zaman gecirir Genişletmek için tıkla ... aynen
M_ü_L_T_e_ci Kayıtlı Üye 12 Şub 2008 #27 ßahanesi yok ADı üstünde Düşler Sokağı Düş Kurmak qüzeL'Dir..
Shade.Anqer Kayıtlı Üye 12 Şub 2008 #28 Moralimin bozukluqunu bi tek duslerde oyn bölümünde giderebiliorum..!
p0nip0n Bayan Üye 13 Şub 2008 #31 millet oyunu bozmayaLım eqLence YapaLım die açmış arkadaşımız işte bnM bahanem : çişim geldi de peçeteleri duslerde unuttum hahaha
millet oyunu bozmayaLım eqLence YapaLım die açmış arkadaşımız işte bnM bahanem : çişim geldi de peçeteleri duslerde unuttum hahaha