DuslerForum'a Geri Dönüş..

Tarquin

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

Geçen gün internetteyken düşündüm de,2-3 sene önce ben internette ne yapıyordum? Zamanımı geçirdiğim bir şeyler vardı sanki.. Sonra hatırladım ki zamanımın çoğu DF'de geçiyordu. Çok uzun zaman oldu ama geri dönüş iyidir :) Tekrardan kendimi tanıtayım;

İsmim:Ali

Forumda Geçmişim:2008'de kaydolmuşum,şimdi bakayım kimler var diye,en altta forumun enlerine baktım ve anımsamaya başladım :) Ama daha çok yeniler tabi. 2 defa deneme mod olduktan sonra tarihini hatırlamıyorum bir zamanda işte 2 aylığına moderatör olmuştum. Eh o zaman 6000 iletiyle enlere giriliyordu :) Her neyse tekrar buradayım. Herkese iyi forumlar :)

---> DuslerForum'a Geri Dönüş..

hoşgeldiniz.

ben de uzun süredir buralarda yoktum. geri döndüm..
yeni bir başlangıç daha yapmış olduk ;)

Hmm.. Eskilere baktım hatırladım hepsini,ama hiç biri aktif değil gördüğüm kadarıyla :) Hadi hayırlısı biz de yenilerle tanışırız :)

Hmm.. Eskilere baktım hatırladım hepsini,ama hiç biri aktif değil gördüğüm kadarıyla :) Hadi hayırlısı biz de yenilerle tanışırız :)

eskileri görememek üzücü olmuştur.
benim de bir kaç arkadaşım yoklar burada çok üzüldüm gerçekten onlarla bir daha sohbet edemeyeceğim için.

hoşgeldin

Tekrar hoşgeldin diyelim o zaman.. Ne kadar yenide olsak eskileri çok fazla aratmıyacagımızdan emin olabilirsin:Ü Keyifli vakit geçirmen dileğiyle :R

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri