Düşünmez olur muyum seni. :2:canim cok guzel olmus. benide dusundugun icin cok tsk ederim ( boyle kibar konustuguma bakma hele bir hatirlamasaydin himmm ozaman gorurdun) saka saka
cok begendim cok guzel dusunmussun. ellerine, emegine saglik canim. optummmmm
Teşekkür ederim. pCanımm müthiş olmuş
Emeğine sağlık, çok iyi düşünmüşsün
Eren'in resim olmasaydı keşke ah xD
+++++rep
Rica ederim. :cy(19):Güzel olmuş..Teşekür ederim
Teşekkür ederim.[MENTION=153273]Amor[/MENTION] Çok güzel olmuş Gerçekten...
+ Rep
Rica ederim canım. :cy(19):Çoookk hoşş bir düşüncee, tam düşlere foruma yakışır unutulmadıgım için teşekkürler :Ü
:124af:
Ben teşekkür ederim canım benim. :Rçok teşekkür ederim[MENTION=153273]Amor[/MENTION]
Teşekkürler Arzu düşünmen yeter.. :hi:
Valla baya zaman aldı ama değer. pArzu tek tek uğraşmışsın zaman vermişsin çok hoş olmuş eline gözüne sağlık rpliyorum
:kikiki:Videoyu izleyince ağlayasım geldi :uzgunkiz:
cok guzel olmus canım gercekten de avatarımda yakıyor hani
Mutlaka gözden kaçan olmuştur. Varsa da özür dilerim onlardan. :Hhiçbirimizi unutmamışsın çok ince bir davranış tekrar teşekkürler
[MENTION=153273]Amor[/MENTION] Harikasın ya .. Çok Beğendim Çok Sevdim ya .. Emeğine Sağlık
+ Rep
[MENTION=153273]Amor[/MENTION] gerçekten emeğine sağlık çok beğendim duygulandım doğrusu.....
Teşekkür ederim canım benim. :utan:ayy arzu çok güzel olmuş teşekkürler emeğine sağlk
+ rep
Teşekkür ederim. :eda:Ellerine saglık balım cok guzel olmuşş
En sevdiğim avatarım zamanı yapmışsın xD
Eline sağlık gerçekten çok hoş olmuş
Şarkıların ikisi de çok güzel :Ü
Çok beğendim helalinden bir rep daha :Ü
Unutulmamak güzel
Teşekkürler,emeğine sağlık Arzu .
Harika olmuş canım ellerine saglık )+
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.