bn herşeyinden
funny_she Bayan Üye 10 Tem 2008 #22 alışkanlık oldu artık ne zamn pc ye otursam düşler forum yazıorm. nedenini bnde bilmiyorm
E ERroOr Kayıtlı Üye 11 Tem 2008 #31 zıKKım' Alıntı: sefa gel dedi geldimaamma güzel biyermişş Genişletmek için tıkla ... Git dersem GitcekSin dimi .. Du deneme yapaLım ... GitTTTTTTTTTTTTT
zıKKım' Alıntı: sefa gel dedi geldimaamma güzel biyermişş Genişletmek için tıkla ... Git dersem GitcekSin dimi .. Du deneme yapaLım ... GitTTTTTTTTTTTTT
funny_she Bayan Üye 11 Tem 2008 #37 ChokopReNSeS' Alıntı: dostLuk vs vs .. ınsanLar cok ıyı qeLdım bırakamadım .. bırakamıoruım :| Genişletmek için tıkla ... aynen bnde pc yi açar açmaz bu foruma giriorm .. bağımlı oldum galibaa
ChokopReNSeS' Alıntı: dostLuk vs vs .. ınsanLar cok ıyı qeLdım bırakamadım .. bırakamıoruım :| Genişletmek için tıkla ... aynen bnde pc yi açar açmaz bu foruma giriorm .. bağımlı oldum galibaa
Mad Madamê. Bayan Üye 13 Tem 2008 #40 Eski forumumdan sıkıldım, yeni arayışlar içerisindeyim. İşte budur bulunma nedenim.