[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION] Ekli dosyayı görüntüle 2734 Bunu açnak iyi olur kardeşim yer varmı , biraz büyük ama
Tmm kardedim pc başına geçem hal ederim
tamam sağol kardeşm
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] mahalleye alam seni merak etti anlatırmısın sen bir ara nisan falan duydum da sonra da sesi kesildi ne olduki niye olsün ki gıı daha gencsin ne olacagını bilemeyiz gel buraya dicem burda is var
hheee oldu bıttı hayırlısı oldu benım o acıdan keyfım yerınde de ıste bıraz sıkıldım durumdan ıs bakıorum sımdılık koca aramıorm
bısı dıyım mı bu bolum bana cok gereksız gelıor
is bakıyorsun nasıl bir is arıyorsun neden gerekisiz geliyor aslında ilgilenilirse cok güncel olur forum bana gore yeni gelenlei buraya cekip aktif etmek icin aslınd
hahah masa bası rahat bısıler arıorum var mı
ıse yarıyor mu bari aktıflık konusunda guzel yapıosn yaptıgını desteklıorum ama bu kadar kaptırma kendını forum sadece
var gelebiliyorsan gel buraya sana gore is var
kaptırmak degil olsun zaman gecirmek hem bir seyler ogreniyorum hemde güncel tutmak icin hem ozkan icin yapıyorum bunu
ozkana borcun mu var heheh nese bu ısın sakası da nese
ne ısı hayrdır cıdden var mı
bilgisayar basında iste gel var burda ofis bilgisayardan anlıyorsun olmadı sekerterlik istersen
nan ankarada teeee buralarda yok mu tanıdıgın :d
yok yaa gel iste degisiklik olur sana
hahaha babamda oyle dıordu
babası tayini cıktı ankaraya salacan artık
puhahahha :icon_kusmus:
hahaha babamda oyle dıordu
sevgili kayınpederim konyaya nasıl yolladı seni
sevgili kayınpederim konyaya nasıl yolladı seni
haa bak Konya'ya yollanmissin
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] yani buraya da gelebilir sin xDxD
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.