DüşlerForum Mahallesi Kuruluyor.. İlk Sayfaya Bakmadan Geçmeyin !

---> DüşlerForum Mahallesi Kuruluyor.. İlk Sayfaya Bakmadan Geçmeyin !

Yok olmuyor sadece sen ve ben en üste varız xD başkası yok xD sen ben is yapıyordun

basa gelen cekılır dermısım :D

ben kasıyerım tesettur gıyım magazasında calısıyorum , arada tezgahtarda oluyorum acıkcası buranın elı ayagıyım desem :p
pekı sen napıyorsun :)

basa gelen cekılır dermısım :D

ben kasıyerım tesettur gıyım magazasında calısıyorum , arada tezgahtarda oluyorum acıkcası buranın elı ayagıyım desem :p
pekı sen napıyorsun :)

tahmin ediyordum :) kolay gelsin sana canisi :) ben mi ne sen sor ne ben söyliyim xD

MAHALLEMİZİN FOTOĞRAFÇISI
[MENTION=129837]zaman93[/MENTION]
LEXl2o.jpg

iyiymiş biraz renklenmeye ihtiyacı var ama :kk:

Hayırlı olsun :D

ben gelemem yarın hastane yatışım olacak bi süre netle iletişimim kesilecek size iyi eğlenceler :sory:

nakilden önce herşeye hazırlıklıydım ölümden bile korkmuyordum ne olursa olsun derdim ama şimdi tam bişeyler düzelmeye başlamışken korkuyorum be ölesiye korkuyorum yarın olmasın istiyorum hastanenin kokusundan bile bıktım

rabbime sıgın korkma kardesim her daim yanında dır bunu bil sen gonlünü ac ona sıgın gerisi gelir

[MENTION=170367]blueberry[/MENTION]

rRzlE7.jpg

hos geldin mahalemize bos evlerimiz bunlar bir tanesini secebilirsin senin icin bir güzelik yaparız nede olsa yabancı degisin :D

Çok karışık bunlar orta kat olabilir :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri