düşLerforum magazin

---> düşLerforum magazin

meLih ve ereni forumda çalışma yaparlerken Eren koskoca yeri kaplamış durumda çekdiğimi farkedincede bana kazançlarının % 50 sini teklif ettiler ama göreve bağlılığım tabikide buna müsade etmez hahaha :D:D

ilginc_resimler52.jpg

---> düşLerforum magazin

hayvanları çok sevdiğini söleyen terki diyar. hayvanlara kızarken yakalandı.
açıklamasını bisküvimi yedi diyerek yapan terki diyar tam bağırırken siz çekmişsinz dedi buydun görüntü:D
komik_bagiran_kiz_cocuk_resmi.jpg

---> düşLerforum magazin

hayvanları çok sevdiğini söleyen terki diyar. hayvanlara kızarken yakalandı.
açıklamasını bisküvimi yedi diyerek yapan terki diyar tam bağırırken siz çekmişsinz dedi buydun görüntü:D
komik_bagiran_kiz_cocuk_resmi.jpg

Enes aşkolsun ya herşei yakaLamıssın senden de iyi magazinci oLurmuş hahaha

---> düşLerforum magazin

CamBaz seni böyle yakalamak bizim için büyük keyif hahaha

chelptica.jpg

Son düzenleme:
---> düşLerforum magazin

flash flash flash... RapizmierkekLerden korunmak için kondisyon çaLışması yaparken yakaLadık hahaha sanırım kunt10 için bu çaLışmaLar die düşünüoruzzz ve burdan ortime sesleniorm ortim dikkatli ol hahaha

86322157ek8.jpg

---> düşLerforum magazin

hilalim artık saklayamıcam ve resmini yayınlıyorum
geçen günlerde hilal saçını boyamaya kalkmış ama ne olduysa olmuş ve böle olmuş resmi ele gçirene kadar ne zahmetlere katlandım ben iste resim ve ayrıca eren beni böyle beğendi demesi yok mu katil etti beni :D:Dhahaha

213436wdfcwbr3te9.jpg

Rezil olduk :2:

Erenimi karıştırma :2:

Saol cnm :D

---> düşLerforum magazin

hahaos9.gif

forumun 3 yakışıklısını gittikleri eğlence kulubünden çikarken arabanın içinde bölee görüntüledim hahahahahaha

soldaki : Semih abi

ortadaki:ediz

sağdaki:meLih

---> düşLerforum magazin

14.jpg

kunt10 babası tatile götürmek istemiş ama bizim kunt bilgisayarından ayrılamayacağını söleyince babası çareyi bu yola başvurmakda bulmuş hahaha

devamı geLcek arkadaşLar ; )

---> düşLerforum magazin

terki diyar dans etmeyi çok seviyorum demişti.
küçüklükten beLli sanırım sevdiği:)
rk3ghz2ttiy0tweas82x4.jpg

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri