düşLerforum magazin

Terk-i diyar

Bayan Üye
yemekle arasının çok iyi olduğu söylenen kunt10 piknik gününde mangal başında söylentileri doğrularcasına görüntülendi...ayrıca ete gerçek tadını veren şeyin pişiriken söylenen türkü oldugunu bizlere aktaran kunt10 hemen bir türkü patlattı
----evlerini önü boyalı direk yerden yere vurdun sen beni feleeeeek :D :D

27mays2007031sg31qg0.jpg

şok şok şok olay olay olay bu seferde dün gece CamBaz bilgisayar başında uyuya kaldı ve bunu gören 2 üye bu üyeler RaPiZm ve Terk-i diyar bu hale getirmiş susun çaktırmayın :DCamBaz uyandıgında direk istek ve şikayetler bölümünde bi konu açarak bunu yapanları en yakında bulup misilleme yapacagını iddaa etti :D:D

agiruykuvd01ig2.jpg

ve karşınızda CanSu..
GünLrrdir pc ye giremeyen cansunun sabah akşam ders çaLıştığını öğrendik ve işte cansunun haLi :D

6onppy0.jpg

devamı gelecek arkdşlar :)

---> düşLerforum magazin

edizi sabaha karşı merdivende sızmış olarak bastık
iyi hoşta merdivende ne işin var ediz çokmu uykun geldi :D

sarho2pg6.jpg

Son düzenleme:
---> düşLerforum magazin

ehe:Dsizi gidiler sizi..:D bende ölü gibi uyumşm ya: ) hiç ruhum duymamş baksna

saoL cnM:)

---> düşLerforum magazin

aldığım son bilgilere göre SpoOK_girl sürekli nezleyim diye şikayet ediyomus bizde naptik işini kolaylaştırdık buyrun :D:D

imyo_51.jpg

---> düşLerforum magazin

1113-20060105-14.jpg

bunlarda kimler acaba valla içerden ses geliyodu bi bakim dedim bide ne göriyim iyiki bakmişim forumun erkekleri napıyolar olee ohhh yandan yandan kimlerin oldugunu solemem onlar tahmin edeerler

bugun öldürmezseler beni daha ölmem heralde ( aboww onlarda kimm buqraa semih abii, eren ordaa ) :D nonesle fulmona hilale duyurulur :D :D
hahaha

---> düşLerforum magazin

klpg5.jpg

forumun dört güzel kızı yakaladım
hahaha

en soldaki Rapizm ondan sonraki hilal ondan sonraki deLürük ondan sonraki karanLık :D

---> düşLerforum magazin

hilalim artık saklayamıcam ve resmini yayınlıyorum
geçen günlerde hilal saçını boyamaya kalkmış ama ne olduysa olmuş ve böle olmuş resmi ele gçirene kadar ne zahmetlere katlandım ben iste resim ve ayrıca eren beni böyle beğendi demesi yok mu katil etti beni :D:Dhahaha

213436wdfcwbr3te9.jpg

---> düşLerforum magazin

ama artık:Ddayanamıcam yayınlamak istiyorum bende..:)

buda terki diyar hala bırakamadı şu sigarayı.içme diyoruz ama:Dalıştığı gibi gitti. kameralara böle yakalandı.
post2711198824274gq.jpg

---> düşLerforum magazin

Hira arkadaşımız geçenlerde röportaj yapmak üzere bizi evine çağırdı bizde gittik bide ne görelim
yaptığı makyaj fazla kaçınca çareyi bu yola başvurmakta bulmuş işte buyrun görüntüyü veriyorum hahaha

boss.jpg

---> düşLerforum magazin

CamBaz'ın çocukluk fotoğrafını ele geçirdik buyrun
fotoğrafı vermemek için çok uğraştı ama biz ele geçirdik kaçarmı hahaha :D

Yeniresimler.com--komik-bebek-resimleri_18.jpg

---> düşLerforum magazin

BuqrayLa inci duyduğumuza göre bodruma tatile gitmişLer bizde onLarı böyLe yakaLadık vayy bee hahaha

wwwdruziru6369200605235nm0.jpg

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri