DüşlerForum Kartalicee :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> DüşlerForum Kartalicee :)

normalde hoşresimler ama işte siyah beyaz sana gitmiyor xD

Fanatik kızları hep kıskanmışımdır, neden bilmem, belki ben çok uzak olduğum için; gerçekten rezil bir alakam var; ama bak eğer bir takım tutuyor olsaydım Beşiktaş olurdu xD

Ve tabii o siyah beyazlar içindeki güzelliği de unutmamak gerek, Allah sahibine bağışlasın canım, çok tatlısın :Ü

Fanatik kızları hep kıskanmışımdır, neden bilmem, belki ben çok uzak olduğum için; gerçekten rezil bir alakam var; ama bak eğer bir takım tutuyor olsaydım Beşiktaş olurdu xD

Ve tabii o siyah beyazlar içindeki güzelliği de unutmamak gerek, Allah sahibine bağışlasın canım, çok tatlısın :Ü

ay benim için yaptığın bu güzel yorumun için çokcaa teşekkür ederim :D :eda:

gel seni Beşiktaşlı yapalım he kardeşim :D :3dgxk:

ay benim için yaptığın bu güzel yorumun için çokcaa teşekkür ederim :D :eda:

gel seni Beşiktaşlı yapalım he kardeşim :D :3dgxk:

Ne demek, tabii yapalım ama Beşiktaşlı kardeşlerimize hakaret gibi olmasın, "Bu da BJK liyse biz çıkalım" filan olmaz dimi xD

Ne demek, tabii yapalım ama Beşiktaşlı kardeşlerimize hakaret gibi olmasın, "Bu da BJK liyse biz çıkalım" filan olmaz dimi xD

Estağfurullah. Sen Beşiktaşlı ol, siyah-beyaza gönül ver yeter. Zaten hani fanatik değilim falan filan diyorsun ya, Beşiktaşlı olduktan sonra ve bir iki maç izledikten sonra yavaş yavaş bağlanıcaksın :D Nasıl oldu anlayamıcaksın :D bi bakmışsın fanatik olmuşsun :D Neyse şimdi seni Beşiktaş'a transfer ettikkk :D:D hayırlı uğurlu olsun kardeşiiim :DD:love3:

Estağfurullah. Sen Beşiktaşlı ol, siyah-beyaza gönül ver yeter. Zaten hani fanatik değilim falan filan diyorsun ya, Beşiktaşlı olduktan sonra ve bir iki maç izledikten sonra yavaş yavaş bağlanıcaksın :D Nasıl oldu anlayamıcaksın :D bi bakmışsın fanatik olmuşsun :D Neyse şimdi seni Beşiktaş'a transfer ettikkk :D:D hayırlı uğurlu olsun kardeşiiim :DD:love3:

Aynen öyle oldu, vatana millete hayırlı olsun xD

Resimler çok güzel a.s.b :) bu arada ne güzel çekiyosun insanları Beşiktaşa :D

Beşiktaşlı olmanın ayrıcalıkları işte iyisini iyi allah sahibine bağışlasın.

:3dgxr: :3dgxr: :3dgxr:​

ben galatasaraylıyım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri