DüşlerForum İçin Kullanıcı Kartları ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KhjkL

Kayıtlı Üye
Bir İstek,

Kod:
http://img136.imageshack.us/my.php?image=khjklin6.jpg

Yukarıda Görebildiğiniz Gibi DüşlerForum İçin Bir Kimlik Kullanıcı Kartı Gibi Bişi Hazırlanması Uygun Görülürse, TÜM Üyeler Bu Kartı İmzalarında Kullanabilirlerse, Güzel Olucağını Düşünüyorum Tek Ben Olarak Değil Bazı Forum Üyeleride Buna Destek Veriyorlar,

Imzaya Resim Ekleyebilmek İçin, GOLD Üye Olmak Gerekiyor Biliyorum AMA, İstediğimiz Sadece Üyelere Katkıda Bulunucak BirŞey Değildir. Tasarım Tamamen Benim Tarafımdan Yapılıcak ve Her Kart'ta DüşlerForum Yazısı YER Alıcak,

Ben Size Kısaca Anlatim Bu Kullanıcı Kartları Forum'a NE Gibi Katkıda Bulunucak

Bir Ayrıcalık HER Forumda Yapılamaz Böyle Birşey Başka Forum'da Gördüm Diyen Varsa, Buyursun Bu Konunun Altında Post Atsın . Sadece Bu Forum'a Özel Bir Tasarım Olarak Yayınlanırsa, İlgi ve Alaka Görür ..

Neden ?

Niye İlgi ve Alaka Görsün, Herşeyin Göz Önünde Olucağı Gibi Değişik Forum'larda Var. Binlerce Forum'lar Var . Şimdi İnkar Edilicek Bir Konu Söz Konusu Olamaz, Bazen Başka Forumlardan Alıntı Yapılıyor Konu Açmak İçin Bakarken İllaki Görülür . Böyle Bir KART Tasarımı Yapılmış Değil Farklı Bir Forum'da,

Kısaca, ILK ve Ayrıcalık Olsun Diyelim .

Yönetim Buna Izın Verirse Üyeler Sadece 1 Resim Kullanabilsin Buda, Kullanıcı Kartı Olsun Eğer Başka Resim Kullanan Üyeler Olursa, Silinebilir Yönetim Tarafından Sonuçta Kaybedicek HiçBirşey YOK, Aksine Taktir Edilicek Bir Durum Diye Düşünüyorum

Olumsuzluklar Olduğu Zaman'larda Admin'lerimizin Önünde, Admin CP Açık Girip Silebilirler ..

Dip.Not,

Bu İstek Kabul Edilirse, Ben Bunları YAPMAK İçin Herhangi Birşey İstemiyorum Sizden Yetki İçin DeğiL, Forum'a Renk Katıcağı İçindir ..

Güzel Uygulama.

Ama buna özkanin cevap vermesi daha dogru oLur.

Özkan Gelene Kadar Konu Kilitli.

Özkan Yogun oLdugundan Konuya Ben Cevap Vermek Mecburiyetinde Kaldım..

Simdi İmzaya Resim Eklemeyi Acarsak Gold Üyelerin Bi Önemi , Özelligi Kalmaz..

+

Sitemize Aşırı Giriş Oldugundan İmzalara Resim Koyunca Cok Kasiyor Ve Cok Şikayet Aliyoruz Siteniz Cok Yavaş , Neden bu kadar yavaş diye bu zaman zaman Siteye girerken " Sayfa Görüntülenemiyor " Hatasinada Sebeb Oluyor Malesef.. o Yüzden İmzalara Resim Eklemeyi Kaldırdık Eger Üyelerimiz Cok Istiyorsa Gold Üye Olarak İmzalarina Resim Koyabilirler..

Umarim Aydinlatici Bir Cevap oLmustur.

konu acabılırsın mesela ımza yapılır dıye msn avatar ımza bolumune

avatar yapanlar gıbı sende ısteyene ımza yaparsın

kilit1nk0.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri