bunu buraya bırıkayom
Kenelerin son mesajı bana sanırım hatırlıyorum o saldırıyı beklemedeydik
10 dakikada 50 ye yakın üyelik banlamıştık
Bunu hatırlıyorum [MENTION=25600]'birgül[/MENTION] Tabi biz ozamanlar acemi üyeydik. Bu inciciler basmıştı burayı ama adminler fena çıktı xD
Edizin dediği gibi fırtına gibi banladılar bunları. İnciciler hayal kırıklığına uğradı
Sepetledik gönderdik hemen yuvalarınaBunu hatırlıyorum [MENTION=25600]'birgül[/MENTION] Tabi biz ozamanlar acemi üyeydik. Bu inciciler basmıştı burayı ama adminler fena çıktı xD
Edizin dediği gibi fırtına gibi banladılar bunları. İnciciler hayal kırıklığına uğradı
Emolara karşı bi saldırı yapmışlardı, tamam bizde sevmiyoduk ama o sıralar üye çekiyordu siteye emo bölümü napalım..Vay beee
Benide eskilere götürdünüz bak incicilere saglam ayar vermiştik o zaman cok sağlam bir ekibimiz vardı.. Konu açılmadan ban yiyorlardı pes ettiler [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] ne günlerdi..
iPhone 5S'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
eedo zamanlar ben varla yok arasındaydım
ama Adminlerimiz Şerefli bir tarih yazdılar o gün
pSepetledik gönderdik hemen yuvalarına
Emolara karşı bi saldırı yapmışlardı, tamam bizde sevmiyoduk ama o sıralar üye çekiyordu siteye emo bölümü napalım..
Ekip çakıydı çakı yemek yemiyolardı forumdan çıkıcaklar diye abi :17qn8h:
Sepetledik gönderdik hemen yuvalarına
Emolara karşı bi saldırı yapmışlardı, tamam bizde sevmiyoduk ama o sıralar üye çekiyordu siteye emo bölümü napalım..
Ekip çakıydı çakı yemek yemiyolardı forumdan çıkıcaklar diye abi :17qn8h:
bu haftalki istadik
Hedef, yarın bu saatlere kadar o sayının 2000 olması birader.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.