DüşlerForum - Hatıra Köşesi

---> DUSLERFORUM - Hatıra köşesi :)

ayh.png ben.png

Anca bulabildim, gözlerim doldu gerçekten.
Benim 4 5 yıl önceki üyeliklerim.

PY4k7Q.png
l7GrXg.png

Bunu hatırlıyorum [MENTION=25600]'birgül[/MENTION] Tabi biz ozamanlar acemi üyeydik. Bu inciciler basmıştı burayı ama adminler fena çıktı xD
Edizin dediği gibi fırtına gibi banladılar bunları. İnciciler hayal kırıklığına uğradı :D

Bunu hatırlıyorum [MENTION=25600]'birgül[/MENTION] Tabi biz ozamanlar acemi üyeydik. Bu inciciler basmıştı burayı ama adminler fena çıktı xD
Edizin dediği gibi fırtına gibi banladılar bunları. İnciciler hayal kırıklığına uğradı :D

o zamanlar ben varla yok arasındaydım :D
ama Adminlerimiz Şerefli bir tarih yazdılar o gün :D

Vay beee
Benide eskilere götürdünüz bak :) incicilere saglam ayar vermiştik o zaman cok sağlam bir ekibimiz vardı.. Konu açılmadan ban yiyorlardı pes ettiler [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] ne günlerdi..

iPhone 5S'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sepetledik gönderdik hemen yuvalarına :)
Vay beee
Benide eskilere götürdünüz bak :) incicilere saglam ayar vermiştik o zaman cok sağlam bir ekibimiz vardı.. Konu açılmadan ban yiyorlardı pes ettiler [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] ne günlerdi..

iPhone 5S'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Emolara karşı bi saldırı yapmışlardı, tamam bizde sevmiyoduk ama o sıralar üye çekiyordu siteye emo bölümü napalım..
Ekip çakıydı çakı yemek yemiyolardı forumdan çıkıcaklar diye abi :17qn8h:

o zamanlar ben varla yok arasındaydım :D
ama Adminlerimiz Şerefli bir tarih yazdılar o gün :D
eed :D

Emolara karşı bi saldırı yapmışlardı, tamam bizde sevmiyoduk ama o sıralar üye çekiyordu siteye emo bölümü napalım..
:pp

google emo forum yaz bak hala 1. 1. sıradayız ama nesilleri tükendi ne oldu ise. :12035jr8:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri