---> DüşlerForum Günaydın. qunayDın.. qunayDın leylmira :eda:
K KızıLAteş Banned 20 Ara 2012 #624 ---> DüşlerForum Günaydın. Güzel bir güne uyanmış olmanız dileğiyle, mutlu günler
Thundeers Anadolu'dan Bir Ses Kayıtlı Üye 20 Ara 2012 #625 ---> DüşlerForum Günaydın. Günaydın karda kayıp düştüm
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 20 Ara 2012 #626 ---> DüşlerForum Günaydın. Geçmiş olsun Emre :M Günaydın Df
Thundeers Anadolu'dan Bir Ses Kayıtlı Üye 20 Ara 2012 #627 ---> DüşlerForum Günaydın. She`' Alıntı: Geçmiş olsun Emre :M Günaydın Df Genişletmek için tıkla ... :uzgunkiz: Kar yağdını bılmıyordum terlıkte kosa kosa dıştı sonrası malum Günaydın ablam:cy(19):
---> DüşlerForum Günaydın. She`' Alıntı: Geçmiş olsun Emre :M Günaydın Df Genişletmek için tıkla ... :uzgunkiz: Kar yağdını bılmıyordum terlıkte kosa kosa dıştı sonrası malum Günaydın ablam:cy(19):
AyPerisi Bayan Üye 21 Ara 2012 #630 ---> DüşlerForum Günaydın. güneş doğudan doğdu günaydın herkesexD
LaZZkopateLLa Bayan Üye 21 Ara 2012 #631 ---> DüşlerForum Günaydın. Günaydın hatalarımın, ümitsizliklerimin , ................................... Günü. Günaydın ey DF.
---> DüşlerForum Günaydın. Günaydın hatalarımın, ümitsizliklerimin , ................................... Günü. Günaydın ey DF.
K KızıLAteş Banned 21 Ara 2012 #633 ---> DüşlerForum Günaydın. huzurlu bir gün yaşamanız dileğiyle...
AyPerisi Bayan Üye 21 Ara 2012 #634 ---> DüşlerForum Günaydın. Çiçek ve Kelebek Anladım Günaydın Her Yeni An'a ve Her Yeni Güne...
Thundeers Anadolu'dan Bir Ses Kayıtlı Üye 21 Ara 2012 #639 ---> DüşlerForum Günaydın. günaydın ballarr