---> DüşlerForum Günaydın. gunaydınnn
H HaDeS Kayıtlı Üye 14 Kas 2012 #482 ---> DüşlerForum Günaydın. Günaydınlarrr ) Yüreğinizden sevginin, yüzünüzden tebessümün eksik olmadığı güzel bir gün diliyorum ) Sevgiler...
---> DüşlerForum Günaydın. Günaydınlarrr ) Yüreğinizden sevginin, yüzünüzden tebessümün eksik olmadığı güzel bir gün diliyorum ) Sevgiler...
H HaDeS Kayıtlı Üye 15 Kas 2012 #484 ---> DüşlerForum Günaydın. Günaydinlarrrr hepinize.sağlik huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğiylee...
---> DüşlerForum Günaydın. Günaydinlarrrr hepinize.sağlik huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğiylee...
H HaDeS Kayıtlı Üye 16 Kas 2012 #487 ---> DüşlerForum Günaydın. sevdaseli' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... gunaydinlar...
sevdaseli Bayan Üye 16 Kas 2012 #488 ---> DüşlerForum Günaydın. günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar nasılsınız [MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
---> DüşlerForum Günaydın. günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar nasılsınız [MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 16 Kas 2012 #489 ---> DüşlerForum Günaydın. Günaydınlar DF.
Skaikru Kayıtlı Üye 17 Kas 2012 #491 ---> DüşlerForum Günaydın. Hayırlı sabahlar.. (biraz da değişik bise yazin )
eSqaL Banned 17 Kas 2012 #492 ---> DüşlerForum Günaydın. Bu Sabah tüm GüzeLiklerin sizLerle olmaSını diLiyerek .. günaydınLar hepnize [MENTION=157835]eppekci[/MENTION] oldumu değiŞik :ki:
---> DüşlerForum Günaydın. Bu Sabah tüm GüzeLiklerin sizLerle olmaSını diLiyerek .. günaydınLar hepnize [MENTION=157835]eppekci[/MENTION] oldumu değiŞik :ki:
eSqaL Banned 17 Kas 2012 #493 ---> DüşlerForum Günaydın. Bu Sabah tüm GüzeLiklerin sizLerle olmaSını diLiyerek .. günaydınLar hepnize [MENTION=157835]eppekci[/MENTION] oldumu değiŞik :ki:
---> DüşlerForum Günaydın. Bu Sabah tüm GüzeLiklerin sizLerle olmaSını diLiyerek .. günaydınLar hepnize [MENTION=157835]eppekci[/MENTION] oldumu değiŞik :ki:
H HaDeS Kayıtlı Üye 18 Kas 2012 #495 ---> DüşlerForum Günaydın. Günaydın...Gönlü sevgi dolu dostlara... Dostluğu dost gibi bilenlere... Güzelliği sevgi ile yoğuran insanlara Mutlu pazarlar diliyorum
---> DüşlerForum Günaydın. Günaydın...Gönlü sevgi dolu dostlara... Dostluğu dost gibi bilenlere... Güzelliği sevgi ile yoğuran insanlara Mutlu pazarlar diliyorum
H HaDeS Kayıtlı Üye 19 Kas 2012 #499 ---> DüşlerForum Günaydın. Günaydın ruhunuz gökyüzü gibi gri olmasın...hep aydınlık olsun...