---> DüşlerForum Gazetesi 6 Cansu'yu yaşatma derneği xD Süper olmuşşşş. Teşekkürler.
G Gülümse. Bayan Üye 24 Nis 2010 #21 ---> DüşlerForum Gazetesi 6 Cansu'yu yaşatma derneği xD Süper olmuşşşş. Teşekkürler.
İnciBaran Bayan Üye 24 Nis 2010 #22 ---> DüşlerForum Gazetesi 6 h.i.m.e.s.54' Alıntı: incilmedim ama nasıl alay ettıgımı dusunursun buna uzuldum nese oldu bıttı sohbet etmeyelım burda saol yorumun ılgın begenın ıcın Genişletmek için tıkla ... benden de gelsin.. rep..1 2.
---> DüşlerForum Gazetesi 6 h.i.m.e.s.54' Alıntı: incilmedim ama nasıl alay ettıgımı dusunursun buna uzuldum nese oldu bıttı sohbet etmeyelım burda saol yorumun ılgın begenın ıcın Genişletmek için tıkla ... benden de gelsin.. rep..1 2.
LoKuMuM<3 Bayan Üye 24 Nis 2010 #23 ---> DüşlerForum Gazetesi 6 helal sana koçuumxD güzel olmuş sağolasın kuzi beyxD
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 24 Nis 2010 #24 ---> DüşlerForum Gazetesi 6 helal bana dermişimmm beni sizler var ettiiniz sizin için bunların hepsi hahaha saka bı yana saolun begenınıze cok sevındım emegımın karsılıgını almakta ayrı bır keyif
---> DüşlerForum Gazetesi 6 helal bana dermişimmm beni sizler var ettiiniz sizin için bunların hepsi hahaha saka bı yana saolun begenınıze cok sevındım emegımın karsılıgını almakta ayrı bır keyif
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 24 Nis 2010 #25 ---> DüşlerForum Gazetesi 6 cok güzel olmus eline sağlık beberuhi
Beyefendi Kayıtlı Üye 24 Nis 2010 #28 ---> DüşlerForum Gazetesi 6 Güzel olmuş, hoş bir de karşılama olmuş ama hanımefendinin dediği gibi kedimiz unutulmuş bizim Beğendim ama yine de, unutun onu arada bir Böyle şeylerin olması gerçekten güzel rep verdim.
---> DüşlerForum Gazetesi 6 Güzel olmuş, hoş bir de karşılama olmuş ama hanımefendinin dediği gibi kedimiz unutulmuş bizim Beğendim ama yine de, unutun onu arada bir Böyle şeylerin olması gerçekten güzel rep verdim.
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 26 Nis 2010 #29 ---> DüşlerForum Gazetesi 6 bidahaki sefere artık begenmene sevındım tesekkurler
inci_himes Bayan Üye 3 May 2010 #30 ---> DüşlerForum Gazetesi 6 diğer gazetede bi ben olmayım görüşcez seninle o zaman p
DiReNiS Bayan Üye 7 May 2010 #36 ---> DüşlerForum Gazetesi 6 Vaoov süper... Her hafta olmalı bence... İyisin kardeşim. +rep
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 7 May 2010 #37 ---> DüşlerForum Gazetesi 6 bence hergün oLmaLı hegün cıksın artık bebe gazete ayLıkmı cıkar xD
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 7 May 2010 #38 ---> DüşlerForum Gazetesi 6 hergun olay cıkarda bende cıkarta,yım okadar bol konuyu nerden bulumm bebe saolun begenılerınız ıcın
---> DüşlerForum Gazetesi 6 hergun olay cıkarda bende cıkarta,yım okadar bol konuyu nerden bulumm bebe saolun begenılerınız ıcın
LION KING Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek Kayıtlı Üye 7 May 2010 #39 ---> DüşlerForum Gazetesi 6 tşkler