[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION]m sagol bitanem. Hayirlisi bakalim bu seferde tepki gelecekmi tepki gekirse innocenceye yonlendircem
ha evet saol cnmAmin
Repini verdim canim
neppox ve Samurai arasındaki çekişmeye çok güldüm xD
Innocence ve bluee olabilir onlarsa hayırlı olsun
Değilse kusura bakmasınlar hahaha
[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION]m sagol bitanem. Hayirlisi bakalim bu seferde tepki gelecekmi tepki gekirse innocenceye yonlendircem
Tsk ederim.[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] güzel olmuş ellerine sağlık
ne nısan mı var benım neden haberım yok [MENTION=151672]bluee[/MENTION] enişşş :I
hayirlisi, ins. Olur hayirlisiyla tamam sana yonlendircem.[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Canım Süpersin Valla . Ama Bir Yanlışın Olacak [MENTION=158910]HayaList[/MENTION] Değil O İlki Yaşatan
O İlki İlk Defa Bana Yaşatmışlardı :vala_02:
Bende Buna Çok Güldüm Gerçekten :R Süper Ama Doğruydu yani
xD Aa Kimmiş O Çift .. Kız 14 Şubatta Dedim de Takmayacağız Gibi . Kubilay bakarız o gün alırız den daha sonraya erteledim xD ama [MENTION=151672]bluee[/MENTION] süpriz yapar mı bilmem
Heyyttt Tepki mi ? Kimmiş O Tepki Verecek Olanlar :1a9:
Sen Yolla Ablam Atarız Banı :vala_02::3dth8:
Hehe begenmenize sevindim.[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] waaayy ne gzel olmuşş ya teşekkür ettim
Tsk ederimgüzel olmuş emeğine sağlık
Bende seni cok seviyorum canim.[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] hergün yeni birseyle karsilasiyorum forumun birde gazetesi mi varmis hayirli olsun Ablacim kolay gelsin konuk olmaktan Şeref duyuyorum..Hakkimda yazdiklarin icin cok cok Tesekkür ederim..
Bunu oysa hep dile getirmisimdir Sendin bana el uzatan bende senin gibi tatli yardimsever iyi niyetli bir insanin pesini birakmak istemedim sanirim uyusmaktayiz bir kac huylarimizla
Sende samimi,sicak kanlisin..Iyiki tanidim senin gibi birisini..varliginla beni mutlu etmektesin
Seni cok Seviyorum,Iyiki varsin..♡
Tsk ederim abi.hayirli olsun ellerinize saglik.
Neppox ve Samurainin çekişmesine çok güldüm, çok güzel olmuş.. emeğine sağlık 17.sayıyı sabırsızlıkla bekliyorum..
bidahaki sayıyı çok merak ettim +rep
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] forumda laz üyeler varsa forumu bırakıp halay çekmeye gitsinler
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.