COk tsk ederimm + repp
çok güzel olmuş beni de unutmadığın için sağol ...
cok kisi varda aklimda... sirayla iste. seni ilk zamanlarda haber yaptim diye hatirliyorum ama...
benim hakkımdaki düşüncelerininz için çok teşekkür ediyorum hislerimiz karşılıklı bende sizi çok seviyorum iyiki varsınız
elbettw yoksa baska gazete okumayimi dusunuyordun. bu arada bu bu sezonlik son gazetem olabilir. tr ye gidicem onumuzdeki pazar. geldikten sonra devam edicem. gazeteye devam edicem izdivac programina devam etmeyecegim o 2bolumluk bi eglence olarak kalsin. pek ilgilenen yok ama tr'den geldigimde 2 projem daha var onlarda 1 er bolumluk olacak belki 2 bolumluk. bekleyek gorek ama gazetem okundugu muddetce devam edecek ins.Eline sağlık güne bu gazete ile başladım
ben tsk ederim.
elbettw yoksa baska gazete okumayimi dusunuyordun. bu arada bu bu sezonlik son gazetem olabilir. tr ye gidicem onumuzdeki pazar. geldikten sonra devam edicem. gazeteye devam edicem izdivac programina devam etmeyecegim o 2bolumluk bi eglence olarak kalsin. pek ilgilenen yok ama tr'den geldigimde 2 projem daha var onlarda 1 er bolumluk olacak belki 2 bolumluk. bekleyek gorek ama gazetem okundugu muddetce devam edecek ins.
[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] aklimda 2 tane var zaten. ama supriz olsun soylemeyeyim. YAKINDA diye reklam yapayim sadece
Olur o kadar canım :ÇEvet çok yetenekli ama bir
[MENTION=144569]C'abonBô[/MENTION] yazamıyor xD
Yetenekli birinden yaratıcı bir konu emeğine sağlık
Evet çok yetenekli ama bir
[MENTION=144569]C'abonBô[/MENTION] yazamıyor xD
Olur o kadar canım :Ç
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.