DuslerForum Gazatesi - 12.Sayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> 12. baski

Vallahi siteye renk veren insan sensin. İyi varsın yeşil, beğendim ben şahsım adına ellerine sağlık. Bu arada nickimden yabancı karakterleri kaldırttım ben [MENTION=142525]Byn ChapriSs[/MENTION] yaz gelirim harf aramana gerek kalmadı bak. Çok seviliyorsun unutma.:5p27y:

canim benim, bende seni cok seviyorum inan.
benim icin mi kaldirdin o yabanci karakteri? :5p27y:

begenmne cok sevindim inan. sagolasin.

---> 12. baski

Arkadaşlar Antalya'da tatildeydim,daha yeni döndüm eve ama neler olmuş neler :D
Teşekkürler canım,soruları cevaplayacağım şimdi :)

---> 12. baski

Arkadaşlar Antalya'da tatildeydim,daha yeni döndüm eve ama neler olmuş neler :D
Teşekkürler canım,soruları cevaplayacağım şimdi :)

umarim tatilin iyi gecmistir. biliyorsun gazeteyi yapmamdaki amac uyeleri guldurmek eglendirmek, hepimizin reel hayatimizda SIKINTILARi var su sanal ortamda biraz kafa dagiak gercekleri unutmak amacimiz. ben, latife olsun komik olsun diye oyle yazd ve konuk oldugun konuyada oyle yorum yaptim. elbette kacmadin :) daha konuk oldugunu bilmeden nasil kacarsinki :) ogren sonra kac dermissim :)

neyse tekrar gelmene sevindim. bu tarZ yazdiklarimi ciddiye alma :) ciddi yazdigim birseyo anlarsin zaten yazi tarzimdan :)
iyi eglenceler

---> 12. baski

umarim tatilin iyi gecmistir. biliyorsun gazeteyi yapmamdaki amac uyeleri guldurmek eglendirmek, hepimizin reel hayatimizda SIKINTILARi var su sanal ortamda biraz kafa dagiak gercekleri unutmak amacimiz. ben, latife olsun komik olsun diye oyle yazd ve konuk oldugun konuyada oyle yorum yaptim. elbette kacmadin :) daha konuk oldugunu bilmeden nasil kacarsinki :) ogren sonra kac dermissim :)

neyse tekrar gelmene sevindim. bu tarZ yazdiklarimi ciddiye alma :) ciddi yazdigim birseyo anlarsin zaten yazi tarzimdan :)
iyi eglenceler

Teşekkürler,gayet güzeldi :) Yok zaten ben herkese açıklamayı da yaptım,senin yaptığın da çok hoş olmuş bişey demiyorum ama bazı insanlar çok abartmış yersiz buldum bunları açıkçası o yüzden.ama bi sıkıntı yok yani yine de açıklamanız için teşekkürler :)
İyi forumlaar:love3:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri