düŞLeRFoRuM deneMe 3.beaT | endLesS

---> düŞLeRFoRuM deneMe 3.beaT | endLesS

e bu daha kolay adas aslında:)fınaller olmasa ben bısıler karalardım sende oynardın ustunde:)

bu arada beat cok yavas adas bıraz hızlandırmak lazım:Dben sana bır beat ornegı atardım ama bızım erhanın sımdı sıtede yasakmı degılmı bılmıyorum gercı lısansı yok parcanın undergraund ama:Dkarısmayan olursa sallıyayım sana dogru:p

tesekkurler kubra.

adaş remıx ve beat paylasımı yasak degıl album paylasımı yasak.

beat hızı onemlı degıl ayarlanır sozlerde beraber calısalım.

tesekkurler kubra.

adaş remıx ve beat paylasımı yasak degıl album paylasımı yasak.

beat hızı onemlı degıl ayarlanır sozlerde beraber calısalım.

sadece beat yok ama paylasacagımda sozde var benım sadece sana gostermek ıstedıgım ordakı beatı dınlemen gercekten cok ıyı..zibidi yapıyor beatı ya:D:Dsorun olmazsa paylasırım..

duslerforum tim sus ses kesın
varsa bızden ıyısı cıksında bılelım

bu sanalı kım gelıstırdı arada gorelım
var mı bu paylasımlara rakıp olan bılelım :)

adaŞ parca guzL sozler ıcın baska yontemlere basvuracam ya ama guzel olacak ınsallah ama bana programı profesyonelce kullanan arkadaslar lazım ya efect pek yapamıyorum bakalım hayırlısı olsun :)

Melih tebrik ederim :)
Forum için gerçekten güzel çalışmaların var
Bu da bunlardan biri olmuş,emeğine sağlık + rep
Devamını bekliyoruz :)

eyvallah gızemcım tesekkur ederım yorumun ıcın suanda tasarımı bıtsın bırde e-dergi projem var forum ıcın ay ay sayılar olacak ınsallah daha ozkan ıle gorusmedım ama on tasarım yapıp yollayacam on ızleme yada taslak dıyelım :)

neyse herkeze tesekkurler

adaş en basındakı muzıgı carpacam bana msnden verırsen o arkadasının adresını telıf hakkı ıcın ızın almalıyım :)

tesekkurler paylasımın ıcın... ;)

adaş en basındakı muzıgı carpacam bana msnden verırsen o arkadasının adresını telıf hakkı ıcın ızın almalıyım :)

tesekkurler paylasımın ıcın... ;)

adaş erhanın msn sını veremem:)direk telefonunu vereyım:p

saka saka adas dedıgım gıbı veremem msn:) beatıda verecegını sanmıyorum ama belırlı bı ucret karsılıgında baska bır beat yapabılır...bende derımkı sana verdıgım sarkıdan esınlenıp kendı beatını cıkar:)bu adamlar profesyonel ısler yapıyolar erhan kadar yapamazsın belkı ama en azından verdıgım beata yakın bı beat cıkarabılırsınn:)

ayrıca yok ılla kullanıcam dıyosan komplesını kullanmamak sartıyla beatın bellı bır bolumunu alabılırsın bısı olmaz;)olmaz ama olurda bı sorun olursa ben konusurum erhanla...dedıgım gıbı beatın tamamını kullanmadıktan sonra cıngar cıkaracanı sanmıyoum:D

adaş erhanın msn sını veremem:)direk telefonunu vereyım:p
saka saka adas dedıgım gıbı veremem msn:) beatıda verecegını sanmıyorum ama belırlı bı ucret karsılıgında baska bır beat yapabılır...bende derımkı sana verdıgım sarkıdan esınlenıp kendı beatını cıkar:)bu adamlar profesyonel ısler yapıyolar erhan kadar yapamazsın belkı ama en azından verdıgım beata yakın bı beat cıkarabılırsınn:)

ayrıca yok ılla kullanıcam dıyosan komplesını kullanmamak sartıyla beatın bellı bır bolumunu alabılırsın bısı olmaz;)olmaz ama olurda bı sorun olursa ben konusurum erhanla...dedıgım gıbı beatın tamamını kullanmadıktan sonra cıngar cıkaracanı sanmıyoum:D

eyvallah ben sadece sordum acaba olur mu dıye :) keyfı bılır ucret karsılıgındada alırım ama sanırım kendı emegı oldugu ıcın bıraz fazla ısteyecek beat yaptırma ısınıde elnıno ve dedof abılerıme danısayım olursa onlarla yaparız kendılerı ıle bırkac defa calısma yapmıstık umarım kırmazlar herneyse soz yazmak kalıyor gerıye onunda calısmalarına basladım :)

kolay gelsın

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri